Futás, haverok, buli, Fanta-sztikus élet…

Ide nyári edzőtáborunk a gyönyörűséges Pécsely mesebeli borvidékén, és Örvényes napi érintésével zajlott le.

Balatoni nyár…

Hogy milyen helyen edző táboroztunk, milyen kellemes csendes, és mindentől “távol,, eső vidéken, azt talán a futóinktól kellene megkérdezni, mert olyan volt mint egy mese. Idei táborunk célja nem elsődlegesen a versenyekre való készülődés volt, sokkal inkább a csapatot jól megfűszerezni élményekkel. Természetesen minden nap edzettünk, de még a válogatott kerettag futónk, Kalász Berti is egy kisgyerek , ovis szintű edzés progit csinált. Mondhatom, hogy szinte minden nap Örvényesen strandoltunk, és élveztük a szabadságot, amit jómagam meg is adtam a gyerekeknek, hiszen akkor és oda mentek, ahova akartak.

Csoda helyen laktunk…

Ettünk ittunk finomakat, esténként edzettünk biza, ……..volt hogy a közeli várba futottunk fel, ahol a kilátás a Balatonra minden gyereket, és persze engem is megfogott. Este kártyáztunk, a lányok volt hogy kötöttek, olvastunk, videókat néztünk, főztünk, no meg éjszakai túra is volt. Az időjárás is szeretett minket, hiszen jobbat nem is kívánhattunk volna egy nyári edzőtáborozáshoz a Balatonon. Az örvényesi szabad strandon olyan rend és tisztaság volt, hogy na…….és a büfé kínálata pazar, és nem kimondottan drága. Nem is értettük, sokan miért mennek a fizetős drága helyekre, amikor mondhatni “luxusban,, éltünk, olyan pazar kis strand fogadott minket. Ott aztán volt minden, ereszd el a hajam……kajakoztunk, vizibringa ezerrel, tollas party, szóval volt ami csak kell egy balatoni nyárhoz.

Fedélzeten…

A futás, mint írtam most harmadlagos volt,….. a célom a szinten tartás, még akkor is, ha komoly versenyek jöttek. Sokan elfelejtik, hogy a siker múlandó, rommá edzik a gyerekeket, miközben nemrég jöttek ki a sulikból és még nagyon fiatalok ,kell biza nekik az élmény, az emlékek, a barátságok, és persze mindezek mellett jól megfér a verseny sport sikere. Edzünk becsülettel, szépen alázatosan, és az eredmény fontos nekünk is, nekem is, de nem…minden…áron! Van ugye az a mondás, hogy ép testben ép lélek! No én ezen a nyáron a tanítványaimmal ezt az elvet követtem, és fogom követni. Szuperszónikus edzőtábor volt, élveztük minden pillanatát. Köszi Péter! 🙂