1.Surány tábor:

Idő, hely: 2021.06.19.-23.-ig, Pócsmegyer-Surány, Pázsit tó

Tábor díja: 30.000ft/fő

Tábor leírása: táborunk egy igazi csibészeknek való tábor, ahol a fiataloknak olyan élményekkel, programokkal szolgálunk, amit anno még a 80s-90s évek gyermekei átélhettek. Egyszerre lesznek jelen kötött és szabadon válaszható progik, amelyben a föld, víz, levegő játszik kiemelkedő szerepet. Mindeközben strand ezerrel, esti filmvetítések, és sportprogramok, házi triatlon és ügyességi, lövész feladatok várják a legbátrabbakat. Mit is hozz magaddal? Sátor, polifoam, amivel megmosod magad, amiben sportolsz, amiben strandolsz, és vegyszert az esetlegesen támadóképes vérszívók ellen. Minden mást megkapsz, vagyis ételt, italt, gyümölcsöt, és jókedvet, nevetést. Várunk szeretettel egy ízig vérig kalandos táborba nagy szeretettel. Jelentkezni lehet telefonon: 70-607-32-02, vagy mailben: pegazussme@gmail.com! Jelenkezési határidő június 5.-e! Előleg befizetése június 5.-ig, amely összege 5000ft. Várunk mindenkit nagy szeretettel!

2.Kenu tábor:

Idő, hely: 2021.07.12.-16.-ig, Szigetbecse strand kemping

Tábor díja: 30.000ft/fő

Tábor leírása: Nos ha van bombasztikus tábor kis hazánkban, akkor ez közte van, és erről leginkább azok tudnának mesélni, akik megjárták, és vissza is tértek eme kalózképző, zsiványképző vízen járó táborba. Kenukkal biza szigetbecsei bázisunkról egészen nagy területeken portyázunk, Ráckeve, Dömsöd vonalon. Ezen szakaszon bárhol felütheti fejét a Pegazus NAVY egységünk, és biza ahol partra vetjük lábunkat, ott kitűzzük a Pegazus zászlót. Kiváló strand, labdajátékok, esti kalandok, kocsmasportok ( biliárd, csócsó, teke) várják az ide jelentkezőket, és természetesen teljes ellátás.
Mit is hozz magaddal? Sátor, polifoam, amivel megmosod magad, amiben sportolsz, amiben strandolsz, és vegyszert az esetlegesen támadóképes vérszívók ellen. Minden mást megkapsz, vagyis ételt, italt, gyümölcsöt, és jókedvet, nevetést. Várunk szeretettel egy ízig vérig kalandos táborba nagy szeretettel. Jelentkezni lehet telefonon: 70-607-32-02, vagy mailben: pegazussme@gmail.com! Jelenkezési határidő július 5.-ig! Előleg befizetése július 5.-ig, amely összege 7000ft. Várunk mindenkit szeretettel!

3. Börzsöny hegyi, terep tábor:

Idő, hely: 2021.08.09.-13.-ig.

Tábor díja: 30.000ft/fő

Tábor leírása: Aki szeretné megismerni a Börzsöny igazi vadregényes világát, szeretné hogy gyermeke biztonsággal kezelje az iránytűt, térképet, kést, és mindezt kiegészítse navigációs ismeretekkel, annak nálunk a helye. Csodálatos vidékeken baktatuk végig, erdei tóban úszunk, bányában alszunk, forrásban fürdünk, de persze adott a multikulti élet lehetősége is útvonalunk során. Kóspallagnál aranyat mosunk, megjegyzem találtunk is, hegyi faluban privát medencében strandolhatunk, és a Börzsöny legmagasabb pontján sátorból nézheted a Napfelkeltét. Kisvasúttal zötykölődünk a hegyekben, este szalonnát sütünk a Szent Grál réten, és olyan fényesen láthatod a csillagokat, mint még soha! Hogy hol? Mindezen élményeket megkaphatod a Börzsöny gyalogtúra táborunkban, ahol Zebegényből indulva kapaszkodunk fel Nagy hideg hegyre, majd ereszkedünk le Kismarosra. Az aranymosáshoz mindenki hozzon magával egy kis csipeszt és egy fehér kendőt. Ja és mit hozz magaddal?
Sátor, polifoam, amivel megmosod magad, amiben sportolsz, amiben strandolsz, és vegyszert az esetlegesen támadóképes vérszívók ellen. Minden mást megkapsz, vagyis ételt, italt, gyümölcsöt, és jókedvet, nevetést. Várunk szeretettel egy ízig vérig kalandos táborba nagy szeretettel. Jelentkezni lehet telefonon: 70-607-32-02, vagy mailben: pegazussme@gmail.com! Jelenkezési határidő augusztus 1.-e, előleg befizetése augusztus 5.-ig. Várunk mindenkit nagy szeretettel!