Kedves látogató, sportbarát!

Nagy-nagy szeretettel köszöntjük Önöket, Titeket hazánk egyik legfiatalabb atlétika  egyesületének a Pegazus Atlétika honlapján!

Kezdeteink: 

2012. évben egy szép napon született a gondolat, hogy létrehozok egy atlétika egyesületet és azt szívvel lélekkel építem, vezetem. Nem teketóriáztunk sokat, így meg is tettük a szükséges lépéseket, amely nehéz és rögös út volt, de a hitünk és a cél nem szabott határokat.

Így született meg végre hivatalosan is, 2014. év decemberében jelenleg is működő, büszkén mondhatom, hogy sikeres csapatunk, amelyben egy a hazai szokásoktól merőben más elven folyik, az atléta palánták képzése! Nincs titkunk, hiszen sikerünk titka mindenki szeme előtt ott van, csupán vannak, akik álmodják, és léteznek olyanok, akik teszik, cselekszik. Mi csináljuk nap, mint nap gőzerővel, energikusan. Mindezek mellett nagy büszkeséggel tölti el szívünket, hogy mindent a nulláról kezdtünk, így gyermek atlétáink is egytől egyig saját nevelésűek. Természetesen nagy hangsúlyt fektetünk a szenior korú futók edzéslehetőségeinek biztosítására is, amelynek, köszönhetően egy igazi összetartó családként élünk, sportolunk és alkotunk!

Célunk: Hisszük, hogy maximális odafigyeléssel, igaz őszinte szeretettel adhatunk professzionális, nemzetközi színvonalú atlétákat a hazai sportnak, valamint életerős, talpraesett felnőtté érő, egészséges nemzeti öntudattal rendelkező gyermekeket, felnőtteket hazánknak, nemzetünknek.

 

Tisztelettel: Gedeon Zsolt 

címer