Kedves látogató, sportbarát!

Nagy-nagy szeretettel köszöntjük Önöket, Titeket hazánk egyik legfiatalabb atlétika  egyesületének a Centrál Atlétika honlapján! 

2014. évben egy szép napon született a gondolat, hogy létrehozok egy atlétika egyesületet, és azt szívvel lélekkel építem, vezetem. Nem teketóriáztunk sokat, így meg is tettük a szükséges lépéseket, amely nehéz és rögös út volt, de a hitünk és a cél nem szabott határokat.

Így született meg hivatalosan is, 2014. év decemberében jelenleg is működő, büszkén mondhatom, hogy sikeres csapatunk a Pegazus Atlétika, ami aztán kinőtte magát, és mellette nevet változtattunk, így lett Centrál Atlétika. Ebben a klubban, egy a hazai szokásoktól merőben más elven folyik, az atléta palánták képzése, amolyan családias közegben, ahol a kicsik, nagyok, hobbi futók, és a szülők is megtalálják számításaikat! Ha csupán családias közösségre vágysz, netán futó teljesítményed-technikád szeretnéd javítani…… esetleg komolyabb terveid vannak, nálunk biztosan otthonodra lelsz. Mindezek mellett együtt kirándulunk, evezünk, másszuk a hegyeket, járunk moziba, és töltünk el kellemes programokat a való életben. Csináljuk nap mint nap, energikusan építkezünk tégláról téglára türelmesen. Mindezek mellett nagy büszkeséggel tölti el szívünket, hogy mindent a nulláról kezdtünk anno, így gyermek atlétáink is egytől egyig saját nevelésűek. Természetesen nagy hangsúlyt fektetünk a szenior-hobbi-szülői futó csoport edzéslehetőségeinek, fejlesztésének biztosítására is, amelynek, köszönhetően egy igazi összetartó, sikeres családként élünk, sportolunk.

Hit, szeretet és béke…..ez a siker záloga!

 

Tisztelettel: Gedeon Zsolt 

címer