Illusztris társaságban elsőnek lenni…

Csodálatosan szép időben került megrendezésre idén is az ” Előzd meg a fogaskerekűt,, verseny, melynek rajtvonalánál komoly mezőny jött össze.

Team pic.

Szerepeltek itt a qatari vb-n rajthoz álló magyar csúcstartók, és a hazai atlétika vb-n induló futók. A mi kis alakulatunknak fel volt adva a lecke, hiszen a felnőtt férfiak, és nők között komoly tapasztalatú és sebességgel rendelkező futók álltak a rajnál, ami nem is csoda, hiszen elég szép pénzdíj várta a gazdáit. A rajtot követően kettő versenyzőnk, Cseh Krisztina és Kalász Bertold azonnal beállt a mezőny első felébe, és tempóztak fel egészen a fogaskerekű végállomásáig, ahol a cél várta a futókat.

Berti intejút ad…

Mindenki nagy meglepetésére az első helyen a Centrál Atlétika versenyzője érkezett, nevezetesen Kalász Bertold. Berti egy elég erős, jó tempós futást mutatott be az ellenfeleknek, ennek okán nagy előnnyel nyert. Kriszti magához mérten a maximumot futotta és a mezőny első felében ért be, ami jó alapokat adott a jövőbeni futásaihoz. A szervezés és a hangulat kiváló volt, no és persze a díjak is. Szívből gratulálok futóinknak és a szervezésnek is!

Aranyérem, szép helyezés, pénzdíj, az “Előzd meg a fogaskerekűt versenyen.