Csoda helyen, csoda kis csapattal, haverok, buli, fanta-sztikus edzések

Az idei nyári táborunk szépséges és festői környezetben zajlott le, mégpedig a Balatontól nem messzi Pécselyen, és a napi partizán akcióinknak otthont adó Örvényesen, annak is a strand részén.

Csoda palotánk…

Meseszép környezetben, meseszép nyári időben élvezhettük a nyár szépségét, élményeit, miközben természetesen minden este edzettünk egy jót a közeli szőlő birtokokon, és volt hogy a várba is felfutottunk Pécselyen. Az esték idillek, a kis házunk és környezete szavakkal nem nagyon lehet leírni……és biza ebben a környezetben tölthettük el tanítványaimmal az időt. Edzéseink szakmaisága most másodlagos volt, pedig versenyek, komoly versenyek vártak reánk, ám most sokkal fontosabbak véltem, hogy fiatal futóim kikerülvén a suliból, ne azonnal kapják az ívet. A siker múlandó szokás mondani, és persze a siker nekem is és futóim számára is fontos, de ez a nyári tábor nem erről szólt.

Esti vacsi hangulat…

Ha a bajnokságban nem jönnek majd úgy az eredmények, majd következő években jönni fognak. Ám ezek a napok, az hogy együtt lehettek a srácok, hogy együtt nevettek, és szívták magukba az életet…….fontosabbnak tartom egy bajnoki aranynál. Lesz még időnk kőkeményeket edzeni, így hát mindennapos edzéseink a tábor ideje alatt arról szóltak, hogy…….futunk kötetlenül az erdőkben, szőlő birtokok között, patakok mellett, miközben beszélgettünk, és ha láttunk valamit, szimplán bele sétáltunk.

Csak úgy voltunk…

A táborba voltak akik vonattal jöttek, volt aki már ott várt minket, mint Zsófi . együtt mentünk vásárolni a boltba, együtt mentünk vízért a kútra, és együtt élveztük a nyár szép pillanatait. az örvényesi strandon aztán adtunk a jónak, ettünk, ittunk, kajak, vizibringa, napozás és csak úgy………voltunk. Az esték békések, kártyások, kötögetősek olykor, hiszen a lányok néha kötöttek. Szólt a zene, olvastunk és sokat nevettünk, mondhatom rengeteget. Miben más a mi csapatunk? Talán abban, hogy fontos az eredmény, de nem minden áron. Ha valaki majd klasszis versenyző akar lenni, majd akkor bele kell tennie a “minden áron,,-t de annak nem most volt itt az ideje. Hit, szeretet, béke……ez kis csapatunk sikerének titka.

Balatoni csudaklassz “edző,, táborunk