Helló, itt Bonifert Éva…

A Pegazus Atlétika terepfutó csapata, közöttük is Bonifert Évink egy nagyon jó versenynapot tudhatott maga mögött. De lássunk neki pontosan az elejétől a memoárnak. Szóval úgy esett, hogy az 5 km-s távon a fiatalabbak között több kiválóságunk is versenyzésre adta a fejét, én pedig úgy éreztem, hogy itt az ideje, hogy “bevessem,, élesben Bonofert Évit, egyesületünk új, szuper futóját! Évi nemrégiben jött hozzánk a semmiből, és lett közöttünk futó, vagyis azért jár hozzánk, mert tervei vannak a futással. A korcsoportos küzdelmeket illetően Évi egy nagyon szép, és bátor futással, mindenki nagy meglepetésére az (1.) első helyen ért be a célba! Én fentebb mentem a hegyen be az erdőbe, hogy az utolsó km-re kicsit segítem szóval, buzdítással a tanítványaimat.

24643434_4e7539b2358ae7f0976f0ee8b88db2d0_xl
Marci tomboló vihar…

Egyszer csak látom, hogy nagy lendülettel jön felém az erdei úton egy ismerős lány, aki nem más, mint a mi Évink! Nagyon megörültem, majd kiugrottam a bőrömből. Évi ennél szebben nem is tudott volna bemutatkozni a terepfutók táborában. De Évi előtt egy, immáron profi kis terepfutónk tépett le a hegyoldalon, mégpedig Lengyel Lizett, aki az éves kupasorozatot szépen vezeti, és most is masszív, erős futásával ért célba a (2.) helyen! Lizett nagyon szépen fejlődik, és ez látszik az eredményein is! No de a lányok fantasztikus napját megkoronázták csapatunk fiú futói, méghozzá a nagy visszatérő Móró Márton, és az idei év egyik meglepetés embere, Lázár Gyurika, aki szinte minden állomáson részt tudott venni a Futapst kupában. Jelenleg második a tabellán, de egy jövő heti bronzéremmel akár át is veheti a vezetést. No de lássuk mi is történt a nagy rengetegben fent a hegyen. Állok az erdőben csend van, és szép az idő, de egyszer csak felrebbennek  a madarak, mert szélvész támadt az erdőben. Megjelent Móró Marcink, aki olyan erővel és sebességgel jött lefelé a hegyről, hogy az állam le is esett, egészen Kínáig! Marcink rendkívül elszántan érkezett a versenyre, és nem tudott másra gondolni, mint a győzelemre! Marci (1.) első is lett, ahogy azt meg is tervezte!

24643438_49eb15f1149cbd13f77760df86cc75e7_xl
Lizett értékes 20 pontja…

Marcit követte rutinos srácunk, Lázár Gyurika, aki ezen a napon is dobogóra gyúrt! Olyan jól taktikázott, hogy szépen befutott Marcink mögött a célba (2.) helyen, ezzel nagyon nagyon értékes 20 pontot hozott a konyhára! Hát úgy hiszem, egészen sikeresek vagyunk! Lengyel Lauránk egy kiváló hobbi futója csapatunknak, ennek megfelelően élvezi ezeket a jó kis versenyeket, és korosztályában befutott a kiváló (4.)helyen! Laura Lizett mögött a (2.) helyen áll a terepesek kupasorozatában! Szeretném kiemelni Csikós Zsuzsinkat, Lenygel Árpit és Lázár Gyurit, hiszen ők mindhárman a hétköznapi hősök táborát erősítik, és számunkra ugyanannyira fontosak, mint bárki a csapatból, mert olyat cselekednek, mint azt kevesen teszik ebben a társadalmi életben. Mind a ketten stabil futók lettek és edzenek, versenyeznek, mert nagyon élvezik ezt a csodás világot, a futók világát! Én szívből gratulálok minden kedves versenyzőmnek és kívánom, hogy legmerészebb álmaik is teljesüljenek! Gratulálok srácok!

 

Hajrá Pegazusok! 

Bámulatos bemutatkozás Várgesztesen!