Forróság, hegyi terep, Pegazusos sikerek…

Július 7.-n rendezték meg Köveskálon a Futapest soron következő kupa állomását, ahol a hőség ellenére, szép számú tömeg gyűlt össze. Csapatunkat Cseh Krisztina, Enzsöl Zsuzsi, Lengyel Ápi, és Lázár Gyurink képviselte becsülettel, tisztességgel!

Kriszti a győzelem felé…

Köveskálnak mindig is adott egy klasszikus mediterrán jellege, aminek következménye az, hogy a versenyen lentről perzseli fel az embert a meleg. Ámde az 5,3km-s távon egy hihetetlenül csodálatos, és bizony már titkon várt eredmény született, ugyanis Cseh krisztina fiatal kis futónk szenzációs versenyzéssel megnyerte első terep kupa aranyát, mi több a maximális 25 pontot hozta el, így a kupa sorozatban harcban áll az éves dobogóért! Hihetetlenül keményen, és magabiztosan versenyzett a mi Krisztink, és örömmel jelenthető ki, hogy kiváló versenyző kezd felcseperedni a szemünk előtt! Ezen a nehéz terepen, és forró nyári napon ilyen extrát futni, még a felnőtteknek is embert próbáló, amiről tudna mesélni Enzsöl Zsuzsink, aki immáron stabilan versenyezget a terep versenyeken, és ami csoda, hogy pár hónapja fut, és ellenfeleinek biza számolni kell Zsuzsival, aki a kiváló 5. helyet zseblte be! Kettő férfiú is rajthoz állt, mégp

Zsuzsink lassan a célban…

edig a hosszú távon ,ami szinte már ember kínzás volt abban a hőségben lefutni! De Lázár Gyurink, és Lengyel Árpinknak ez nem jelentett megoldhatatlan feladatot, és íme……Gyuri a 8. helyne, míg Árpi a szintén szép 7. helyet szerezte meg! Ezen a napon nagyon keménynek kellett lenni mindnekinek, hiszen a terep,a hőség sokszorosan nehezítette a verseny futhatóságát, ám Krisztike varázsolt, és a többiek is elkápráztattak minket! Szívből gratulálok mindenkinek!

Cseh Krisztina győzelme a terep kupán!