Szépen csillogó eredményekkel zártunk…

Az idei esztendőt egy jó erős terep versennyel zártunk Csömörön a Centrál atlétika futóival. Az évszakhoz képest enyhe időben, erős mezőnyben várta mindenki a rajtot. A mezőnyt bizony ketté kellett szednie a szervezőknek, hiszen olyan sok futó adta le nevezését, hogy a lány és fiú mezőnyt külön kellett indítani.

Több száz futó…

A lányoknál és a fiúknál is erős, sok jó versenyzőt láthattunk különböző egyesületekből, így külön rangja volt a mostani versenynek. Lányainknál Montvai Anna futott szép eredmény, ugyanis korcsoportos 1. helyen végzett, míg Cseh Krisztina is felálhatott a dobogóra annak is a 3. helyére. A fiúknál bizony kemény csatákat láthattuk, és jó volt látni, hogy immáron a mezőny elejében masszívan Centrálos futók érkeznek be. Kalász Berti nagyon erőset futott és az abszolút 1. helyet is megszerezte, míg csapattársai a szintén kiváló versenyzők, Simák Gergő korcsoportos 2. hely, Völgyi Bazsink korcsoportos 4. hely, és a covidból sikeresen felépült Csernák Levink a kiváló 3. helyet zsebelte be.

Berti győzelme…

Külön dicséret illeti Völgyi Ádámot, aki példásan mutatja meg mindenki számára, hogy akarattal mire képes egy ember, és szépen csillog az a 7. hely! A kis Lazin Márkónk pedig élete legkeményebb futását mutatta meg nekem, bitang keményet futott le a kalappal. A verseny tökéletes zárása volt idei évünknek és hiszem, tudom, hogy a következő év még jobb lesz. Szívből gratulálok minden kedves versenyzőmnek, és hajrá CEAC.

Csömör, terep, évzáró futás