Óriási siker…

Székesfehérvár adott otthont, az idei évi serdülő csapat bajnokságnak, ami egyben a válogatottságba kerülést is jelntette sok atléta számára, ugyanis szeptember végén Szlovénia ad otthont, az U16 válogatott nemzetközi versenynek, ahová országonként minden versenyszámból a legjobb kettő atléta jut be az adott nemzet válogatott keretébe.

Dorka az egyes pályán…

Dorka a győzelemért utazott le Fehérvárra, mindketten erre készültünk. A nevezési listán jó volt látni, hogy rengeteg futó állt rajthoz, gyakorlatilag újra ob-t futottak a lányok, hiszen 34 nevezés érkezett be 2000m-s távra! Két futam volt, Doró az erősebbikbe került, ahol semmi más dolga nem volt, mint egy magabiztos futást produkálnia a csíkon. Elemeztem az ellenfeleket, Dorka is tisztában volt vele kire kell figyelni. Az időjárás nagyon kedvezett a futáshoz, a hangulat is jó volt, hiszen sok futó állt a rajtnál, köztük a mi Dorkánk! A rajtot követően Doró azonnal jelezte, hogy neki mennie kell, és nem kíván taktikázni, hiszen tudja jól mire képes, ám így is kb 70%-n futott, a max futásra Szlovéniába lesz szükség, ahová győzelemért utazunk el nem másért!

Rajt után azonnal az élre….

Célirányosan erre készülünk, nem a részvételre, nem a 3. helyre, és nem is a 2.-ra! Győzni, nyerni mindenáron, kőkeményen futni a hazánkért! Dorottya a székesfehérvári válogató versenyt óriási fölénnyel nyerte, és ennek köszönhetően újra a Magyar címeres mezbe öltözhet, amit becsülettel ki is érdemelt! Irány Szlovénia, irány az aranyért! Szívből gratulálok neked Doró!

Csuta Dorottya győzelme, válogatottságot ér!