Értékes ezüst és helyezések…

Nagy izgalommal várta mindenki az idei diákolimpia mezei döntőt, ami múlt évben sajnos elmaradt a covid hiszti miatt, ami az egész versenysportot megpecsételte. Idén ez másként alakult, ennek megfelelően három futónk is döntőt futhatott.

Berti a dobogón…

Kun Tami, Csernák Levi, Kalász Berti állhatott a gödöllői gyepen. Tami szereplése sajnos nem volt most kimagasló, hiszen a hétvégi brutál duatlon után ez nem is lett volna reális, amit a tomboló szélben megnyert versenye után nem várhattuk el. Becsülettel, de fáradtan nyomta le a versenyt, és így is a kiváló 8. helyet kaparintotta meg. Tami nagy harcos, amit bizony nagyra becsülök. Csernák Levink eme versenyt edzésnek, gyakorlásnak kapta feladatul, hiszen egy középtávosnak is illik mezeit futni. Szuper helyen végzett a nagy és erős mezőnyben, ahol olyanokat is legyőzött, akiket eddig soha.

Tami és Berti…

Szépen fejlődik Levi, edzéseken 400m-n egyre gyorsul, ami egy jó 800-t vetít előre. Kalász Berti nagyon nagy csatát vívott ellenfelével, akire versenyről versenyre kúszik fel Berti és idő kérdése csupán, melyik versenyen töri fel a jeget. Óriási futást láthatott mindenki, aminek a zömét Berti dolgozta össze, és biza immáron közte és nagy ellenfele között csupán 0.8mp a különbség. Szép, ám kissé szeles időben nyomta le sok sok diák a mezeit, így nem csak futóimnak, de mindenkinek gratulálnék a kemény munkához.

Diákolimpia, mezei döntőn, csodálatos csaták.