Sok érem, értékes pontok, helyezések…

Lassan itt e csodásan szép évnek a vége, de biza a Pegazusos futók nem bírnak magukkal, még 30.-án is vagánykodnak különböző versenyeken, és helyszíneken. A Futapest terep kupa idei utolsó állomása Csömörön került megrendezésre, ahol még utolsó alkalommal mindenki odatehette magát egy kövér gázra, hogy érmeket, pontokat csaklizzanak el más futók elől. No bizony a mi futóink nem voltak restek, szorgos gyűjtésbe kezdtek-vagyis folytatták! Lássuk hát a szíp, a nagyon szíp eredményeket.

Colin a dobogón…

Első és talán legfontosabb, hogy említsem az összetett éves kupa végeredményét. A legkisebbeknél a hihetetlenül szorgalmasan dolgozó igazi csibész, Barbély Ábel szerezte meg az éves kupa 2. helyét, ezen a versenyen felállhatott a dobogó tetejére is, megszerezvén élete első aranyát. Colin idén 5 versenyből is feltornázta magát az éves sorozat középmezőnyébe, amihez nagyban hozzájárult a mostani 2. helye. Hossszú távon Lengyel Árpi mindig ott van, hozza a lányokat és fut egy hosszút. Büszke lehet a lányaira, és a lányai is rá! Lizi most is futott, éves teljesítményéért pedig 3. helyen szólítják majd a dobogóra!

Kinga és Márk

Laura most az egyszer pihent, megdolgozott érte, majdnem 70 pontos előnnyel nyerte a korosztályát az éves összesítésben. Sophie viszont nyomta keményen, meglett az eredmény, Csömörön 2. hely. Tesója szintúgy, Colin is 2hely! Hódosy Márk is futott, sikerült elcsípnie a dobogó 3. fokát, Nagy Kinga is 1. helyen ért be a célba, tesója, Petra pedig 3. helyezett lett a korcsoportjában. Szívből gratulálok minden futónknak! Cikket írta: Csuta Dorottya.

Futapest, terep kupa sikereink (avagy ünnepek között sincs leállás)