Csuta Doró győzött, Zsámár Anna nagy egyéni csúcsot futott…

Nagy örömmel utaztunk le a tiszaújvárosi nemzetközi atlétika versenyre, ahol csakúgy, mint terepfutóink Törökbálinton, mi is fáztunk, és nem tudtam eldönteni, hogy április, vagy október van! Egyvalamit tudtam! Azt, hogy Dorka nyerni fog, és Anna megjavítja 600m-s egyéni csúcsát! Természetesen, mint minden versenyünk előtt, alapos előkészítést végzünk, megbeszélnünk minden fontos részletet, és általában a “hard,, futásokat szeretjük , ám most ettől eltekintettünk, hiszen Dorkának nyakán van a diákolimpia, és egyéb fontos verseny, így ide most egy laza tesztre jöttünk le!

Nagy siker, hármas erő!

Természetesen a laza szót, kezeljük helyén, mert futni kellett Dorónak tempósan, de hihetetlen jó volt látni, hogy mennyire lazán, magabiztosan tempózik elöl, végig okosan, tudatosan. Verseny előtti napokban kértem is Dorkát, hogy ne fusson most maxot, mert kell a kraft, és nézzük meg, milyen az amikor csupán lendületből futja a 600-t! Meg is beszéltük, hogy Dorka most egy 1:42:50-43:50 közötti versenyt produkáljon, ne fussa ki magát, miközben Anna felé 1:55-56 volt az elvárásom! Mennyire is profik a lányaink!? Nos Dorottya egyenletes, jó mozgású futásával 1:43:20-l szépen nyerte a versenyt, míg Anna egy látványos, és bátor versenyével 4mp-t javított egyénijén, és ért be a fergeteges 6. helyen! Annának nem a 600 az erőssége, és a mostani verseny is egy sokkal merészebb, nagyobb terv egyik fontos állomása! Dorkában sok van, és Annában is maradt még 1-2mp, amit pár óra múlva, ki is csikarunk szépen, okosan!

Csúcsragadozók!

Dorka, és Anna egy igazán professzionális, percíz munkát végeztek, gyakorlatilag úgy futottak, mint egy svájci óra, annyira pontosan követték kérésem! Csak meghajolni tudok Anna és Dorka előtt! A verseny hangulata nagyon élvezhető volt, és külön öröm volt látni ismerős, baráti arcokat! Szeretnék külön gratulálni a budaörsi barátainknak, és Fegyveres Anikónak, aki szorgalmának köszönhetően, egy csodálatos ezüstöt vihetett haza! Jó verseny volt, jó helyen, jó emberekkel!

Csuta Dorottya 600m 1. hely

Zsámár Anna 600m 6. hely, új egyéni csúcs!

Gratulálok mindenkinek! 

Győzelem, egyéni csúcs, Tiszaújváros!