Újabb szuper eredmények futóinktól…

Minden évben nagy hagyománya van Budán, az ELTE egyetem területén megrendezésre kerülő, 5vös 5km-nek, ahol bizony az országból nagyon sokan érkeznek, köztük sok profi futó is, hogy összecsaphassanak ezen a távon. Idén is nagyon nívós társaság gyűlt össze, és biza a közoktatásban induló kategóriában is ott várta a rajtot két kiváló futónk, Kalász Bertold és Roudot Gergő.

Erős kezdés…

Bertold még általános iskolás, Gergő már gimis, de az általános, gimis és egyetemista futókat egy kategóriába veszik, ezért is volt értéke Gergő és Bertold eredményének. A rajt után Bertink azonnal tapadt a felnőtt futókra, míg Gergő kissé leszakad róluk, de becsülettel tartotta magát a mezőnyben, ám Berti szívta magát keményen. Ennek az lett az eredménye, hogy minden futó és ott jelen lévő edző, tanár meglepetésére, a mi Bertoldunk nyerte a közoktatás kategóriát, ami óriási “fegyvertény,, lehet mindenki számára.

masszív hajrá...

Gergő is bitang jól szerepelt, hiszen míg Berti 1.helyet ért el, Gergőnek sikerült befutnia a csodálatos 3. helyen! Úgy gondolom, hogy számunkra nem is alakulhatott jobban ez a nap! Szívből gratulálunk nektek srácok!

Győzelem és bronz az 5vös 5km-n!