Lengyel. Lázár, Hódosy fontos pontokat szereztek…

Ezen a csodálatos májusi napon a Futapest kupasorozat egyik, ha nem a legszebb állomásán is megjelentek csaptunk futói közül a hegyi zergék. Nem csak, hogy megjelentek, de egyesületünket kiváló eredményekkel képviselték a salgótarjáni vidéken.

DSC_0209

A korcsoportos versenyben igencsak fontos pontokat gyűjtött Lengyel Lizett, aki 3. helyével fentebb tornázta magát az éves ponttáblázaton. Lengyel Lauráról szintén ez mondható el, aki kisebb betegeskedés után egy nagyon laza futással tért vissza. Lázár Gyurik, szintúgy, mint Lizett, nos szárnyakra kapott, hiszen immáron rendszeresen dobogón végez és bizony nem titkolt vágya az év végére dobogóra állni az éves pontversenyben. Hódosy Márk értékes 5km-t futott, hiszen megnyerte a korcsoportos viadalt, és abszolútban is első helyen végzett egy derék ellenfelével, aki felnőtt versenyzőként szerepelt. Lázá Gyurink is immáron stabil terepfutó, aki még nagy barátságban van a rövidebb távokkal, ahol mindig hozza a formáját, és sikeresen, élvezettel versenyez. A hosszabb távon sajnos Lengyel Árpi és Tarnay Karcsink eltévelyedtek kicsit, ám ők is, mint mindenki, csodálatos élményekkel térhettek haza Salgótarján káprázatos vidékéről. Gratulálunk minden versenyzőnknek, hiszen maximálisan megdolgoztak a sikerért! 

Eredmények 5km: Lengyel Lizett 3.hely, Lengyel Laura 5.hely, Lázár Gyurika 2.hely, Lázár György 6.hely, Hódosy Márk 1.hely

Hegyi futó sikereink Salgótarjánban 2016.05.21.