Berti és Kriszti is kiváló futást produkált…

Kiszti melegítése…

Cseh Krisztina és Kalász Bertold lett kijelölve a csapatból, hogy a Veszprém melletti dombságon, megküzdjön a tereppel és az ellenfelekkel. A tét nem volt kicsi, hiszen az első három futó képviselhette hazánkat a franciaországi U18-s hegyifutó világbajnokságon. A versenyre meglepően erős és népes mezőny gyűlt össze, az elmúlt évekhez viszonyítva, így nem éppen sétagaloppnak ígérkezett a vb. kvalifikációért zajló harc.

A terep sem volt éppen könnyű, elég technikás pálya lett kijelölve a gyerekeknek. A rajtot követően Bertold egy kis idő múlva élre állt, és kiváló és jól felépített futással megnyerte a versenyt, ezzel első helyen a vb indulás jogát is.

Ezért dolgozunk…

Krisztink, élete talán egyik legjobb versenyét futott, végig a verseny alatt jött fel a mezőnyre, és szépen darálta be az előtte futó lányokat. A vége szoros volt, és biza igencsak közel volt az a dobogó és a vb indulás. Kriszti így is egy hihetetlenül értékes 4. hellyel zárta a versenyt, aminek okán bizakodóak vagyunk a jövőt illetően. Maximálisan elégedett voltam minkettő versenyzővel, és szívből gratulálok nekik!

Hegyifutó vb. válogató győzelem, és egyértékes 4. hely.