Top 1.-7. Pegazusos lányok…

6km, korcsoportos bontás:

Zsámár Anna 1.hely, Peiker Csenge 2.hely, Peiker Panna 3.hely, Fazekas Gréti 4.hely, Lengyel Lizett 5.hely

Nagy Emma 6.hely, Lengyel Laura 7.hely, Molnár Tibi 2.hely,  Móró Marci 4.hely, Lázár Gyurika 7.hely,

Gedeon Zsolt 1.hely

Nyáron sincs megállás a versenyek tekintetében, főként, hogy a terep kupában több Pegazusos lány is érdekelt, hiszen például az összetett verseny vezetését átvette Peiker Panna, aki előtt sokáig Lengyel Lizett vezette a tabellát. Az összetett verseny 3. fokán is egy kiváló újonc Pegazusos futó áll, mégpedig immáron stabilan, aki nem más, mint Fazekas Grétink. Szóval, mint látható a verseny nagyon kiélezett, mivel a lányok egymástól nagyon kevés pontra állnak, és hol van még december 31.-e!?

Csenge utolsó méterei a várban

Addig minden megtörténhet és azért ha megnézzük a 4.helyen is a mi lányunk, Nagy Emma áll! A fiúknál is nagyon jók a kilátások, hisz a legfiatalabbaknál Móró Marcink a 2. helyen várja a folytatást, a nagyobb srácoknál, pedig Lázár Gyurika a 3. helyen áll stabilan! Gyurikának annyiban nehezebb a helyzete, hogy ő egy korcsoportot ugrott idén, így legfiatalabbként van dolga rendesen. A mostani etapon is nagy hőség fogadta a futókat, így még az erdős részen is fülledt meleg volt. A melegítés után egy erős tempóban kezdtek a Pegazusos futók, és persze az ellenfelek is. Célunk a lehető legjobb eredmények elérése, ami szerintem szenzációsra sikerült! Én ,mint a csapat vezetője imádom a forma 1-s versenyeket, így azt gondoltam ki, hogy a lányok pontversenyét kicsit megkutyulom, hogy a vége még izgalmasabb, még szorosabb legyen. Így bedobtam felforgatónak két harcedzett ,,pilótámat” Zsámár Annát, és Peiker Csengét! Nekik a felforgatás volt a feladatuk és a futamgyőzelem és a pontversenybe való kotnyeleskedés. Hát minden a tervnek megfelelően alakult!

Lizett igazi harcos

Anna és Csenge persze már nem szólhat bele az idei kupa versenybe, de a többieknek így még szorosabb lesz a verseny, és olyan is oda érhet a dobogóra, akik kicsit lemaradtak pontokkal! Ilyen forma 1-es taktikával még élni fogok a jövőben párszor! Kettő év kihagyás, pihenő után én magam is elkezdtem versenyezni, egyenlőre csak tesztfutásnak használom a terep kupát, a Futapestet, valamint km gyűjtésnek,  aztán következő évben a 10 km, és Budapest maraton, jó szereplés! Élveztem a futást, jó érzés újra versenyezni! Szenior futóinkról még nincsenek pontos adataim, de amint megtudom a hivatalos eredményeket, azokat pótolni fogom. Szeretném kiemelni a hosszútávos atom fiúkat, akik a brutál melegben nyomták le ezt a kemény versenyt és értek el kiváló eredményeket! Tarnay Károly, Molnár Zsolti, Lengyel Árpi, és Lázár Győrgy, akik a modern világunk hősei, harcosai is egyben! Szívből gratulálok minden kedves futómnak! 

 

 

 

 

Hoztuk a formánk a nógrádi terep kupán!