Sasfészekben győzni……az az igazi….

Mezei liga, 3000m, Csuta dorottya: 1.hely

Idén, Csuta Dorkával a mezei  liga 2. fordulójába kapcsolódtunk csak be, aminek oka, Dorka szándékosan hosszúra nyújtott pihenője volt, emiatt a békéscsabai versenyt még kihagytuk!

Hosszú, és kemény éve volt, ezt mindenki jól tudja, no és persze egyedülállóan sikeres évet is zárt, kiváló atlétánk! A 2018. évi mezei liga sorozat 2. állomásán léptünk be a “buliba,, melynek célja nem volt más,…..megnézni, miként reagáll Dorka szervezete egy hosszú pihenő után, no és presze győzni a veszprémiek otthonában, ami számunkra presztízs értékkel bír! A melegités nagyon jól sikerült, és bár nem pörgött annyira Doró, mégis a versenyt ebben a több mint 50 fős mezőnyben óriási, magabizots előnnyel, győzelemmel zárta, mindezt úgy, hogy elmondása szerint 80%-s erővel kellett csak futnia, nem kellett hajrát kezdenie!

Természetesen figyelemmel kisértük az ifi, és a felnőtt lányok eredményeit is, és örömmel nyugtáztuk, hogy rendben lesznek jövőbeni terveink, amikor is formába lendül Dorka! Ám számára közeleg a Skót bajnokság, ahol merész, ám reális tervekkel utazunk ki, így az élvez prioritást a felkészülésünk során! A veszprémi mezein jól demonstrálta, hogy 70%-s állapotban is iszonyatos futásra képes! Szívből grautálunk Neked, további sikereket, hisz következik a salgótarjáni etap! Végül szeretném kiemelni, a veszprémi szervezők kiváló munkáját, és vendég szeretetüket, amihez csak gratulálni tudok! 

Mezei liga győzelem Veszprémben!