Pegazus team….the golden Team!

3x1500m váltó, BSI 7.kerületi futónap eredményei!

Női váltónk:       1.hely, Csuta Dorottya, Zsámár Anna, Fegyveres Anikó

Férfi váltónk:     1.hely, Simák Gergő, Tarnay Teó, Bálint Zoltán

 

Nagy sikerrel zárták futóink, az idei évi, BSI által rendezett 7.kerületi futónap, 3x1500m-s váltó versenyeit. Mind a női, mind pedig a férfi csapatunkkal azzal a céllal indultunk neki a versenynek, hogy győzelemmel szeretnénk zárni a szombati váltó versenyt, és futóink ehhez mérten, kellő önbizalommal, és elszántsággal álltak a rajthoz.

Ez a három lány, hatalmas erőt képvisel!

A rajtot követően Csuta Dorottya kezdte a lányok váltóját, ahol feladata nem volt más, mint egy közepes tempóban behozni a váltót első helyen, hiszen Dorkát kímélni kellett a hétvégi válogatott versenye miatt! Így Doró egy lendületes, de nem erős tempót választott, és szépen be is hozta a Pegazus Atlétika váltóját nagy előnnyel az első helyen. A váltást követően Zsámár Anna tempózott, akinek szintén megkötés volt, hogy ne fussa rommá magát, hiszen Rá még várt egy délutáni 5000m, ahol bizony felnőtt futókkal kellett mennie! Megjegyzem óriási egyéni csúcsot futott Anna 5000m-n, pedig ugye benne volt lábaiban az 1500m is! Anna nagyon stabilan futotta a váltót, és a botot egy szintén kőkemény futó kapta, aki immáron a Pegazus Atléika színeiben versenyez minden versenyén! Anikónak is csupán annyi volt a dolga, hogy figyeljen, és ha kell, lépjen a gázra. Anikóra is várt még ezen a napon egy egyéni szám, a szimpla 1500m, amit meg is nyert, de Anna és Anikó egyéni futásáról egy másik cikkben írnék! Arany lányaink magabiztosan nyerték meg a 3x1500m-s váltót! A fiúk! no itt már adódtak izgalmak, hiszen fiaink összetalálkoztak egy erős csapattal, és bizony Tarnay Teóra hárult a buli sava borsa! Bálint Zolink kezdett, aki nagyon masszívan hozta be a csapatot az első helyen, és azért hozzá kell tenni, hogy Zolinak nagy rutinja van a szakmában.

Fiaink szívvel, lélekkel harcoltak!

Teó kapta a botot és bizony nem csak a botot de egy nagy és magas, gyors futót is, akivel Teónak volt dolga rendesen, mondhatni, Teó nem unatkozott, de igazi férfiként tartotta a srácot és hozta be a váltót pár másodpercre lemaradva csak góliáttól! No simák Gergő kapta a feladatot, hogy Teó kemény munkáját tovább vigye, mi több győzelemre hozza be a Pegazus Atlétika férfi csapatát! Gergő végig fej fej mellett futott ellenfelével, de azt is lehetett látni, hogy Gergő még rendelkezik erőfölénnyel, így egy kemény hajrában tetemes előnnyel futott be, minek köszönhetően a férfi csapatunk is aranyérmes lett! Mondanom sem kell, nagyon jól sikerült a versenynapunk, hisz csapataink sikerrel zárták a versenyt, és bizony a szemerkélő esőben is jól éreztük magunkat! Győztesen, büszkén térhettünk haza, én pedig őszinte szívvel gratulálok futóimnak, akikre nagyon nagyon büszke vagyok és nagyon szeretem Őket!

Női és férfi váltóink is győztek!