Pályacsúcsot futott a Pegazus Atlétika váltó…

Egy merőben új alakulattal utaztunk el Ausztriába, ahol bizony a Pegazusos futók maradandót alkottak. Igazi téli szeles hideg fogadott minket, ám mindez nem jelentett futóinknak problémát, és a Montvai Anna, Csuta Johanna, Kalász Bertold, Simák Gergő váltónk 1.helyen végzett, új pályacsúcsot futván, ám, hogy az öröm még nagyobb legyen, Csuta Johink az 1000m-s távon egy bődületes futással sprintelt be az 1.helyen.

1km győztese, Csuta Johi
Triónk
Kati nagy futás előtt…

Johi után következett két kiváló futó, Drótár Katalin és Kalász Bertold, akik mindketten óriásit futottak! Bertold nagy srácok társaságába csöppent, akikkel bártan elfutott, és bár korosabbak, nagyobbak voltak a mi Bertinknél, mégis a mi harcosunk atom keményen nyomta a tempót és az abszolút versenyben a kiváló 3.helyen ért célt nagy örömömre, ám hogy ne legyen vége ennek a szép történetnek, Drótár Katink 3 percet javít

Győztes váltónk...

ott egyéni csúcsán, és a dícséretes 5. helyet abszolválta! Mit is mondhatnék a futóink teljesítményéről? Nos mindenki akik ismer tudja, hogy ha valaki nem teljesít jól, annak hangot is adok, ám futóink munkájában nem volt hiba a mai napon, és amit nagyon értékeltem, hogy egytől egyig harcoltak és nagyon komolyan vették a feladatukat, a verseny végén pedig jókat nevettünk. Szívből gratulálok nektek kedves futóim!

Pegazus váltó nyert Neusiedl-ben, csodás egyéni eredmények!