Meglepetések versenye…

Idei, talán utolsó versenyünkön vettünk részt a Pegazus Ac. csapatával Petőfibányán, hogy kihasználjuk a versenyek ínységes időszakát, már ami a terepezést illeti. Nos nem vacakoltunk, kiváló bemelegítés után a csapat futói már a rajtnál álltak, leginkább a rövidebbik táv vonalánál. Rajtot követően pár perces csend után meg is jelentek futóink, és a lány abszolút mezőnyben egy meglepetés, ami igazából nem is meglepetés……….szóval a 4500m abszolút női győztese, Montvai Anna bukkant fel.

M.A.

Anna mostanában nagyon elkezdett edzeni és oda teszi magát amikor kell, és íme az eredménye. Erősen kezdett és végig nyomta a tempót, ez látszott a befutóján is. Csodálatos versenyt futott a nemrégiben betegésgből felépülő Kun Tamink, akitől csak annyit kértem, hogy szépen nyugiban fussa le, ez most neki sima edzés. Nos Tamó edzésből a korcsoportos 2. helyet szerezte meg, és így is 4. lett abszolútban. Megjegyzem Tami nem covidos volt, de meghűlt és megfázott, emiatt egy hetet pihentettük. No de itt a következő meglepetés a folyamatosan egyre jobban futó és keményebb dolgokat művelő Nagy Kinga. Ebben az igazán klasszikus nyálás crossos időben ő is kitett magáért, és ha bele gondolok, hogy Kingával honna indultunk és holt tartunk, nos azt mondom előtte az élet. Kinga korcsoportos aranyat, és abszolút bronzot hozott össze.

Sophie…

O’ Shea Sophink is hozta a szokásos kemény futását, 2.hely.……..de egy kicsit figyelmtelen volt-voltunk, ami nem az ő hibája, hiszen a rajtnál nem tudja az ember ki hány éves, milyen korcsoport futója, így elengedett valahol egy kislányt, de persze ettől még Sophie óriásit futott, csak a végén meglepődtünk mindketten, de jót nevettünk, vicces volt a szitu. Sophie csodálatos kis versenyző, igazi Sonia O’ Sullivan, bámulatos képességekkel. A lányoknál értékes pontokat szerzett az összetett versenyben Nagy Petránk, aki nővéréhez híven szintén javuló formát mutat szinte minden versenyen. Ebben a kemény erős mezőnyben a kiváló 4. helyet szerezte meg, de nem csak ő alkotott nagyot, hanem bizony két futóval érkeztem a Francia suliból, ahonnét két tanítványom életük első versenyét futották.

Nagy K.

Caullier Emma és Molnár Kitti első versenyén az első kitűzött cél az volt, hogy fussák le, kocogják le a távot. Emma a 7., míg Kitti a 6. helyet szerezték meg, és hihetetlen volt látni, hogy a célban mosolyogtak, miközben nagyon élvezték a versenyt. Első sikerük azt hiszem kipipálva. A szenior női mezőnyben is akadt csemege, Várszegi Adél eszement nagyot futott és biza ő is egyre szebben fut, fejlődik. Adél a csodálatos 2. helyen száguldott be szó szerint. A srácoknál Colin szintén egy hosszú kihagyás után kezdett szépen edzegetni és csakúgy, mint Tami, edzésként suhant egy meglepetés 3. helyet.

Levi…

Erős mezőnyben félgázon…….eszement a srác. Colint követte Csernák Levink, aki mostanában kezdi érezni a vér szagát, és eljutottunk oda, hogy tudunk komoly munkát végezni. Levi nagyot futott és sok pontot érő 4.helyet húzta be a fiúnk. Nagy verseny volt, szép sikerekkel és igazi meglepetés csemegékkel. Szívből gratulálok minden kedves futómnak.

Petőfibánya cross sikereink.