Verőcén újabb értékes pontok…

Elérkeztünk hát a Futapest következő állomásához, a verőcei terep etapjához, ahol több Pegazusos futó is rajthoz állt! Voltak akik buliból, voltak akik kemény célokkal, és pontok gyűjtése okán készülődtek a rajtvonalnál! Futóinknak kimondottan kedvezett az időjárás, hiszen nem volt sem hideg, sem meleg, vagyis pontosan az úgymond az ideális futó idő várt mindenkit, no meg a dombok és a kilik!

Némedi Eszter ezüstje!

Csapatunk futói, most is csodálatosan szerepeltek! Lássuk a tényeket! A serdülő futóinknál kezdeném is Lengyel Lizettel, aki immáron egy nagyon rutinos terep, hegyi futója csapatunknak, és ha úgy tetszik, most is behúzta a kötelezőt, és 1. helyen ért be a célba! Lizi mostanában egyre jobban élvezi a terep versenyeket, és edzéseken is szépen teljesít, aminek eredménye jól látszik a hegyi kaptatókon! Következő futónk, Kővári Blanka, akivel inkább erőnléti edzésként járunk terepezni, Futapestezni, hiszen Blanival nem eszünk ágában sincsen terepen maradni, annál inkább a pálya 300-ra készülünk, ám a hegy és a terep, nagyon jó fizikális erőnlétet biztosít! Blanka sprinter lévén a káprázatos 2. helyre jött be, így Lizett mögött is egy Pegazusos futó érkezett célba! A nagyoknál szintén egy sprinterünk ért el kiváló eredményt, mi több, hétről hétre jobb produkcióval rukkol elő, Némedi Eszter! Eszter a 2. helyet zsebelte be, aminek nagyon örültünk! A nagy fiúnál is parádés verseny alakult ki, és bizony Roudot Gergőnk megszerezte az abszolút elsőséget is és a korcsoportos 1. helyet! A bronzérmet érő 3.helyen is a mi fiúnk ért célba, vagyis Hódosy Márk, aki azt hiszem nem kell szégyenkezzen, mindent megtett, amit lehetett! A lányok mezőnyében nagyon jó helyen végzett, szentendrei csapatunk kiváló, és nagyon szorgalmas futója, Nagy Emma, aki 8. helyével értékes pontokat kapott! Nem messzi mögötte vágtatott le a dombokról Keczéry Orsink, akivel a mai versenyen egyetlen cél volt, hogy élvezze a futást, a csapatot, a versenyt!

Feketében Blanka vágtat fel a hegyre…

Ennek megfelelően versenyzett, és a nagy mezőnyben a 11.helyet vághatta zsebre. Orsikának külön örülök, mert legyőzte saját magát! Aztán itt van nekünk egy nagyon gyors sprinter palántánk Ádám Lilink! Lilit azért neveztem be, hogy belekóstolhasson valami másba, újba! Lili élvezte a futást, és szépen berongyolt a 12. helyre, ám társa is volt, a délceg, lovagias Hudacsek Csabink, és Csabi 7. helye, maga az álom! Ahonnét indult Csabi, és hova érkezett!? Végül az 5,5km-s táv hőse, Csikós Zsuzsink! Zsuzsi célba ért most is, boldog volt, mert Zsuzsinak a 8. hely maga a mennyek országa! Szívből gratulálok minden futónknak, és persze Lengyel Árpinak is, aki a hosszabbik távon a 16. helyet szerezte meg!

Hajrá Pegazus Atlétika!

Sikeres hétvégét zártak terep futóink!