Kiváló munka, kettő ezüst, egy bronz…

Idei utolsó fedett versenyét a Pegazus Atlétikának, három remek atlétánk teljesítette, nevezetesen Drótár Kata, Simák Gergő, és a verseny miatt Angliából hazutazó Török Sándor. Kata élete első ilyen jellegű versenyét futotta, és bizony lehet mondani, hogy a mély vízbe csöppent, ám még csak meg sem szeppent…..nagyon profin készült a versnyre.

Katánk…

Fizikáklisan és mentálisan is teljesen rendben volt Katánk, aminek okán egy nagyon erős idővel, persze egyéni csúccsal ért a célba a gyönyörű 2.helyen, aminek nagyon örültünk, hiszen a cél a dobogó volt. Következett Simák Gergő, aki bizony pozsonyi 800m-s sikere után, itt Budapesten is új egyéni csúcsot futott, vagyis 2:14-re javította a nemrégiben megfutott legjobbját, amit még megspékelt egy kiváló bajnoki ezüst éremmel.

Sanyink…

Eddig remek az érem táblánk, ám bónuszként Török Sándor térdfájdalmai közepette behozta magát az értékes 3. helyre 3000m-s távon, ami azért is becsülendő, mivel Sanyink rengeteget utazott a bajnokság miatt. Három futónk, három kiváló eredménnyel méltó módon zárta a Pegazus Atlétika idei fedett idényét, amihet szívből gratulálok a magam és a közösségünk nevében is!

Szenior bajnoki sikereink