Kettő arany, egy bronz…

Vienna Teen Race, Ernst Happel Stadion eredményei:

Kővári Blanka 1000m: 1.hely

Csuta Dorottya 1500m: 1.hely

Ádám Lili 1500m: 3.hely

Immáron évek óta bevett szokás, hogy a Pegazus Atlétika futóinak, vannak tradicionális versenyei, a szépséges Bécs városában! Ezek közül az egyik a Vienna Teen Race,  ahol bizony több nemzet is tiszteletét teszi, mint pl: USA, Németország, Lengyel barátaink, Szlovákia, és még lehetne sorolni, de bizony mi is ott vagyunk, és a szervezők amikor meglátnak minket, kedvesen mosolyognak, szeretettel fogadnak, köszönnek!

Készülődés az ütközetre…
Díjátadó ceremónia után…

Az idei versenyre, most három derék lánnyal jöttünk ki, és nem titkolt célunk volt, hogy dobogón kössön ki mind a három! Csuta Dorottya, Kővári Blanka, és az újonc, aki nem más, mint Ádám Lilink! A versenyt, megfelelő bemelegítéssel kezdtük, és Blnaka állt rajthoz 1000m-n! A hangulat kiváló, és a mezőny se kutya, meg sem tudom számolni, mennyien voltak Blanka 1000m-n, de nagyon sokan! Blanink követte az utasítást, és a Pegazus Atlétika “törvényeit,, követvén sikeresen, kiváló versenyzéssel futhatott be a célba, az első helyen! Nagyon boldogok voltunk, hiszen megszületett az első érmünk! Következett Lili, akinek élete első 1500m-s futása volt ez a mostani, de Lili mindvégig higgadt és koncentrált maradt! A rajtot követően nagyon okosan futott, mintha nem is “kezdő,, versenyzőt látnék a pályán. Szépen kapaszkodott fel, míg végül csupán pár másodpercre lemaradva az első kettőtől a csodálatos bronzérmet nyerte meg! Egy nagy kő esett le a szívemből, mert nagyon vágytam rá, hogy Lili első nagy sikere megszülethessen!

1000m-s mezőny!!!!

Sikerült! A nap záró akkordja Dorónk volt, akivel a mai napon egy taktikai elemet gyakoroltunk, hogy a győri liga bakit kiküszöbölhessük. A múltkori versenyt gyakorlatilag lemodelleztük, csupán ezt azt kipróbáltunk, meglehetősen nagy sikerrel! Doró előtt nyomta egy leány, ám Dorkának ez pont kapóra jött a gyakorláshoz, így minden tökéletesre sikeredett! Az 1500m-t sikeresen teljesítette, és aranyéremmel térhetett nyugovóra! A verseny, a stadion hangulata fantasztikus volt, idehaza még csak hasonlót sem láttam, és a kint létünk minden percét nagyon élveztük! Blanka, Lili, és Dorka egy alázatos, és szorgalmas munka gyümölcsét arathatták le, példát mutatván minden fiatal gyereknek, hogy a munkából születnek a sikerek!  A verseny szervezői a futók díjainak, csomagjainak tekintetében is messze a Magyar átlag felett teljesítettek, pedig a nevezési díjak teljesen egálba vannak a hazai versenyek díjaival, vagy bizonyos eseteket tekintvén, még alacsonyabbak is! Én azt látom, hogy a pénzünkért, bőven az elvárt felett kapunk minden tekintetben! Hangulat, díjak, szervezés, precizitás, stb! Egy másodpercet nem késtek a rajtok, minden pörgött, programok voltak, és káprázatos díjátadó ceremónia! A lányokkal még nyomtunk egy keményet a vidámparkba, és a fagyim után rám is jött a hányinger a forgó, pörgő izé után, de nem zavart, mert mindhárom lány arcán mosolyt, nevetést láttam! És nem is kell ennél több! Végül Lilitől és Blankától el kellett köszönnünk Dorkával, mert másnap egy nagy nemzetközi utcai buli várt rá, ahol, mint már tudjuk, nagyot dobbantott, de legyen ez egy másik cikk!

Play Hard!

Szenzációs szereplés Bécsben…..Vienna Teen Race!