Gyönyörű eredmény Tatán…

Csuta Dorottya, Tata minimaraton, 13,6km: 1.hely

A nyár nem múlhat el hosszú távú “bumli,, verseny nélkül Csuta Dorottya számára, így egy úgymond jó kis gyakorló versenynek ígérkezett a 2018. évi, Tata minimaraton, ahol Dorka a felnőtt, és a korcsoportos mezőnyben edződhetett meg rendesen.

Nagy mezőny várt Dorkára

Mondom ezt azért, mert bitang meleg volt, és nagy mezőny, ahol bizony nagy neveket lehetett látni. No de ott állt a mi nagy nevünk is, és biza tartottak is Dorkától, mint azt később nyilatkozták is felnőtt ellenfelei. A versenyre különösebb speckó felkészülést nem tartottunk, mivel buli versenynek fogtuk fel, ám ez nem azt jelentette, hogy Doró elviccelné, és ugye én sem! Rendes, alapos melegítést követően Dorka be is állt a rajthoz, miközben a hőség egyre csak tombolt. A rajt után Dorka szorosan tapadt az első helyen futó felnőtt női versenyzőre, akit idő közben le is hagyott, és 13,6km-n 3:40-s tempót diktált Doró! Eszméletlen tempó, ami azért mindenkit, köztük Dorkát is megviselt, no nem a tempó, hanem a hőség!

 

Abszolút 2.hely, korcsoportos 1.hely

Ennek okán egy rutinos maratonista hölgy el is csípte Dorkát, és ez így is maradt a célig! Vagyis Doró egy nagyon bátor, nagyon erős futással ért be magasan a korcsoportja első helyén, míg a felnőttek között az előkelő 2.helyen, szenzációs időt futván! Jó volt látni rajta, hogy szereti, és fekszik neki a hosszú táv, ám mivel még nagyon fiatal, mi még maradunk a max 3000m-s távoknál! Persze jól látszik, hogy szívóssága, agya, teste a hosszú távra van kitalálva, ám szorgalmasan gyorsít 1500, és 3000m-re! A verseny jó hangulatban telt, minden rendben is volt, és a díjakat tekintvén sem lehet szavunk! Szívből gratulálunk Dorkának

Play Hard!

Csuta Dorka győzelem a Tatai minimaratonon!