Pegazusok immáron három helyszínen…

Kedves olvasók!

Örömmel hirdetjük, hogy a Pegazus atlétika gyermek utánpótlás ágazata, immáron kettő kihelyezett tagozattal is rendelkezik. Szentendrén, és Pócsmegyeren is kezdetét veszi szeptembertől, a gyermek-felnőtt futók, atléták, képzése, edzése. Egyesületünk, egy eredményekben gazdag, és sikeres atlétika team, ahol legfőképpen a minőségi futók, és a kiváló csapatszellem megteremtése volt a célunk, amelyet sikeresen létre is hoztunk, megteremtettük a feltételeit.

Terepfutó suli
Terepfutó edzések Szentendrén gyerekeknek, felnőtteknek

Jelenleg egy rendkívül erős, gyermek utánpótlás bázissal rendelkezünk Budapesten, ám igény mutatkozott csapatunk tevékenységének kiterjesztésére, hiszen eredményeink, csapatunk hírneve mindenhová eljutott. De legfőbb célunk, hogy minél több helyre tudjuk elvinni az emberek, gyermekek számára, az atlétika csodálatos világát. Mindezektől függetlenül, nekem, mint az egyesület edzőjének, és vezetőjének, van még egy nagyon fontos célom, mégpedig a tehetségek felkutatása, ami egyesületünk tevékenységének mobilitása révén, nagyban növeli esélyeimet. Így a születendő szentendrei, és pócsmegyeri csapatból kikerülő tehetségeket, igyekszünk idővel integrálni a budapesti atléta palánták közé, ahol egy professzionálisabb képzésben részesülnek a tanoncok. Pócsmegyeren a legkisebbekkel építkezünk, míg Szentendrén a korosztály nem lesz annyira célzottan kihegyezve, jöhet bárki edzéseinkre, hiszen célversenyeink a terepfutó versenyek lesznek. Ehhez minden lehetőségünk adott, a helyszín, a bázis rendelkezésünkre áll, csakúgy, mint Pócsmegyeren.

12715265_514528588708551_3158003231045239039_n (1)

Büszkén jelenthető ki, hogy hazánk talán legfiatalabb egyesülete, a Pegazus Sport és Művészeti Egyesület, egyedülálló módon minden más egyesülettől függetlenül, egy új modellel rukkolt elő, valamint az edzésmódszerek, programok tekintetében is egy más irányvonalat képvisel. Jelenleg is működő egyesületünket, a jó hangulat, a családiasság, és az profi munka jellemzi. Gyermek futóink az ország legjobbjai között szerepelnek, hiszen a győzelemre neveljük őket, a harca, küzdeni akarásra. Mindezek mellett, túrákat, programokat szervezünk részükre, valamint, a szülők, hozzátartozók részére is. Így alakulhatott ki egyesületünkben, egy egységes, masszív kötelék, ami a Pegazus atlétika igazi erejét adja! Várunk Minden kedves érdeklődőt edzéseinkre, azokat akik profin szeretnének atletizálni, de azokat is, akik egy családias kötelékben szeretnének elérni, célokat, álmokat, vagy csak lenni, és sokat nevetni!

Pócsmegyer atlétika

A Pegazus atlétika csapatában, minden kedves új palánta, egy hónapos próbaidővel kezdi meg pályafutását, amely idő alatt eldöntetik, hogy méltó e, a Pegazus atlétika címerének viselésére. A Pegazus címert ki kell érdemelni, megfelelő magaviselettel, szorgalommal, tisztelettel, de legfőképpen alázattal. Jelenleg az egyesületünkben sportoló gyerekek, és felnőttek, minden kritériumnak maximálisan megfelelnek, erősek, szorgalmasak, harcosak, és szeretik egymást, és ami talán a legfontosabb, hogy mindezt őszinte tisztelettel teszik. 

 

Tisztelettel: Gedeon Zsolt

Pegazus atlétika elnök-edző

Terepfutó suli indul Szentendrén-Pócsmegyeren is.