Lázár Gyurika élete első terepfutó aranya…

Az idei év soron következő terepfutóverseny állomása, Nógrádban volt, csodaszép, ám annál inkább nehéz terepen. Csapatunkat most egy kisebb különítmény képviselte. Hatalmas meglepetés született, vagyis ha őszinték akarunk lenni magunkhoz, akkor ez az eredmény, már várható volt, hiszen Lázár Gyurika élete első igazán komoly terepfutó aranyát szerezte meg. Gyurika jó ideje nagyon szorgalmasan edzi magát, és mostanában harapott rá igazán a futás, versenyzés ízére. Nagy melegben, nehéz terepen sikerült győznie, aminke köszönhetően az éves kupasorozat pontversenyében feljött a 2. helyre.

 Lányoknál Zsámár Annánk futott a táv 5,7km-es futamában és ért be 2. helyen. Anna számára ez most nem volt annyira ideális, mert előtte való héten még betegen feküdt otthon. A verseny hetében, már gyógyult volt és kiváló lelki állapotban várta a versenyt, mi több nagy tervei voltak. De a szervezetet nem lehet becsapni, így egy kellemes kocogás lett belőle. Tarnay Teó oszlopos tagja lett a csapat terepfutó szekciójának, és ennek megfelelően nyomja is a versenyeket. Teó nagyon szép, jó futással újabb érmet, dobogós helyezést ért el, mégpedig a kiváló 3. helyet. Ezzel ő is fentébb kúszott a listán, és araszolgat a dobogó felé. A nagyobb csajoknál a
13512008_1664269603898271_6983431205637867431_n
Gyurika útban a nagy győzelem felé

hobby-fan-clubb elit alakulatunk, vagyis élményfutóink Tarnay Klári, és Molnár Krisztina a két jó barátnő, mit ad Isten megint együtt értek be, és teljesítették sikeresen a Futapest ezen állomását is. Büszke is vagyok rájuk, mert hétvégi programnak sokszor illesztik be maguknak a terepfutást és ez manapság ritka a trendi fiatalok világában. Klári és Krisztike ettől is különlegesek, másabbak, mint a legtöbb kortársuk. Rövid távon a felnőtteknél emelném ki Csikós Zsuzsit és Lázár Gyurit, akik szülőkként, bámulatos tetteket hajtanak végre, gyakorlatilag minden Futapest versenyen. Nagyon nagy dícséret illeti a hosszú távos felnőtteket is, köztük is Tarnay Károly, Lenygyel Árpád, Molnár Zsolt, akik brutál kemény arcok. Munkájuk mellett edzenek, versenyeznek, miközben családjukat is felelősségteljesen navigálják. Hát ezért ők a hétköznapok nagy hősei!

Gratulálok Mindenkinek!

Hajrá Pegazusok!

Terepfutóink Nógrádban csatáztak. 2016.06.19.