Kedves Olvasó!

Szeretettel osztom meg a pontos részleteket a Zarándokút sorozat következő állomásához.
 
A következő helyszín, az ország egyik legmagasabban fekvő vidékére hív minket, ahol szintén csodálatos üzeneteket küld a föld és a természet. Ennek a kapcsolatnak elmélyítésére és önmagunkba történő utazás következő állomására hívlak Benneteket a Bükkbe.
 
Időpont: április 16, szombat
Indulás: SEBESVÍZ PANZIÓ parkolója
 
Megközelítés: 
Vonattal: Miskolcig egyénileg, a Tiszaitól össze tudjuk szervezni a fuvarokat, visszajelzés alapján, a találkozó 8:45-kor.
Autóval: http://www.sebesvizpanzio.hu/ (az oldalon legalul található egy kis térkép, annak segítségével az autósok betájolhatják) Szöveggel útbaigazítva pedig: Miskolc- Lillafüred felől, Ómassa-Bánkút felé vezető úton, a Hámori tótól 3 km-re található baloldalt egy aszfaltozott erdészeti útelágazás, balra tartva, felfelé a hegyen halad az aszfaltozott erdészeti út Jávorkútra, de odáig nem is kell elmenni, mivel előtte lesz egy nagy tábla bal kézre: SEBESVÍZ PANZIÓ.
Kérem, hogy aki autóval jön, mindenképpen jelezzen nekem, hogy a  panzióval egyeztetni tudjak parkolási szándékunkról.
 
Innen indulunk 10 órakor!
 
Érkezés: kb. 16 óra, az út a múltkorihoz hasonlóan a 15-20 km távolság, 3 állomással, ismét csodálatos helyszíneken.
Részvételi díj: 1500Ft/fő
Időjárásnak megfelelő öltözet, élelem saját részre. Mostantól lehet az útra regisztrálni, és köszönöm ha ismerőseitekkel is megosztjátok!
 
Meghívóul hadd osszam meg Veletek az Ősfenyves hívását (egy általam rajzolt kép és kedves segítőm mancsának segítségével), amerre az újabb menetelésünk majd áthalad.
 
Ősfenyves
 
Szeretettel:
Medve Csilla
 
Zarándokút sorozat 2. helyszín – Bükk