Lengyel Lizett, Lázár Gyurika, Hódosy Márk bajnokok lettek!

Nagy örömömre szolgált leírni e három futónk nevét, akik egész éves kemény munkájuknak köszönhetően, a 2016. évi Futapest kupasorozatban korosztályukban a legtöbb pontot gyűjtvén nyerték meg a kupasorozatot és lettek a Futapest bajnokai!

Lengyel-Lizett
Lizett bajnok lett!

A versenysorozat 24 állomásból állt össze, amelynek legtöbbjén futóink kiválóan szerepeltek. Hosszú volt az út, hiszen a versenyek januárban kezdődnek, és decemberig tartanak, vagyis nincs megállás, télen a fagyos hideg, tavasszal a sár, nyáron a hőség, ősszel az eső és mellé a szél gyötörte futóinkat, de mindezek mellett mindenki csodálatos emlékekkel, emlékezetes versenyekkel gyűjtötte be az értékes pontokat! Természetesen nem csupán e három kiváló sportemberünk vett részt a kupasorozatban, mert akadt akik 2., illetve 3. helyen végeztek, mint pl.: Lengyel Laura, vagy Móró Márton. Ám a csapatból sokan akadtak, akik egy-egy állomáson szerepeltek csupán, mert éppen úgy alakult, hogy belefért egy kis terepezés! Természetesen ne feledkezzünk meg a szenior, szőlői alakulatunkról sem, hiszen többen közülük kedvet kaptak a hosszabb távokon való futáshoz, így amíg gyermekeik “rövid,, távon versenyeztek, Ők a távfutást választva dideregtek a hegyen, vagy éppen égtek szénné a köveskáli etapon! Ez a versenysorozat kiváló gyakorlótér a Pegazus atlétáknak, ahol felkészülhetünk a mezeikre, valamint minden új futónk itt szerzi meg első élményeit, tapasztalásait.

Lengyel-Laura
Laura bajnoki 3.hely!

A Futapesten edződött többek között Csuta Dorottya, Kirst Athina, és még jó néhány kiváló Pegazusos futónk, akik azóta átadták a stafétát az újaknak, miközben Ők pályán remeklenek, és futnak új rekordokat, nagy eredményeket! Gyakorlatilag elmondható, hogy ez a sorozat a Pegazus bölcsődéje, itt nevelgetem, terelgetem a csemetéket, és miután megerősödtek, irány a pálya, vagy utca. De persze, akadnak olyanok is akik kimondottan terep, hegyi futók, nekik ez hazai terep! Idén rengetek csapattal mértük össze erőnket, megjegyzem hatékonyan tudtunk ellenük versenyezni, és ezúton szeretnék minden egyesületnek, ellenfél futónak gratulálni a kemény versenyekhez! És a végére hagytam a Futapest vezetőjét, Koren Tamást és csapatát, akik csodálatos élményeket adnak folyamatosan az emberek számára, és ösztönzik őket a folyamatos testedzésre! A Futapesten mindenki megtalálja a helyét, távját, számítását!

Ifj.-Lázár-György
Lázár Gyurika bajnok!
Moró-Márton
Móró Marcink bajnoki 3.!

Én továbbra is kívánok Tamáséknak jó egészséget, sok sikert, sok Futapestet! Lássunk neki és lássuk kik lettek 2016. év bajnokai és helyezettjei! A bajnoki pontversenyben több futónk nem vett részt, mert nem ez volt náluk az elsődleges szempont éves programjukban, ám, mint írtam többen, többször is részt vettek a versenyeken, így illik nekik is gratulálni, mert bizony sok-sok érmet, futamgyőzelmet, helyezést zsebeltek be, és mindannyian keményen, büszkén, hősiesen küzdöttek a csapatért! Lássuk, hát kikről is van, szó! Csuta Dorottya, Molnár Krisztina, Csikós Zsuzsi, Tarnay Kláró, Kirst Athina, Nagy Emma, Zsámár Anna, Peiker Csenge, Peike Panna, Tarnay Teó, Bonifert Évi, Fazekas Gréti, Habó Levente, Simák Gergő, Molnár Zsolt, Lázár György, Lengyel Árpád, Tarnay Károly, Peiker Zsolt, Füredi Réka!

Szívből gratulálok Nektek Pegazusos Futók!

BAJNOKAINK!

Rövid táv, fiúk, 6 – 10 év!

Lázár Gyurika 1.hely, bajnoki arany

Móró Marci 3.hely, bronz

Rövid táv, lányok, 11 – 14 év!

Lengyel Lizett 1.hely, bajnoki arany

Lengyel Laura 3.hely, bajnoki bronz

Rövid táv, fiúk, 15 – 19 év!

Hódosy Márk 1.hely, bajnoki arany

2016. évi Hegyi-terep futó bajnokaink!