Amiért mentünk…

Csuta Dorottya magyar bajnok, Kropkó Márti és Lengyel Lizett bajnoki 2. hely, míg lány csapatunk közül a Pegazus “A,, csapat hegyi futó magyar bajnok lett, és “B,, csapatunknak sikerült a bajnoki bronzot elhozni! Mindezeken felül, Zempléni Lilla, tájfutó válogatottunk, Europa bajnoki indulónknak sikerült bronzérmet szereznie a sífelvonó, szuper sprint mezőnyében! 

Pegazus Angel’s

Egyéniben, és csapatban is kiválóan szerepeltek a Pegazus Atlétika futói, hiszen kicsiny egyesületünknek sikerült produkálnia egyéniben egy aranyat, és kettő ezüstöt, valamint a csapat aranyat, és bronzot is a mi futóink hódították el! Csuta Dorottya idén is megvédte címét, míg Kropkó Márti szenzációsan mutatkozott be egyesületünk színeiben, hiszen Márti a bajnoki ezüstöt kaparintotta meg, bátor, és erős futással! Az újoncoknál Lengyel Lizettnek sikerült a terveinken felül teljesíteni, hisze titkon reméltük a bajnoki bronzot, ám Lizett egészen az ezüstéremig verekedte fel magát a nehéz hegyi terepen! Fiaink közül, Lengyel Gabónk, és Hódosy Márk képviselték csapatunkat, akiknél természetesen a tisztes szereplés volt az elsődleges cél, hiszen Gábor pálya 400-s futó, míg Márkó kérte, hogy engedjem indulni a hegyi bajnokságban! Gábor egy kiváló, és erős futást produkált, és megjegyzem nekik már a hosszú távot kellett futniuk, szinte végig emelkedőt futva, egészen a Kékes tetejéig!

Bajnokok lettünk!

Márkó is becsülettel küzdött, megtapasztalhatta az élet tanítását, így nem volt hiábavaló az indulása! Lányaink hozták a kötelezőt, mindent a terveknek megfelelően kiviteleztek! Csuta Dorka megkérdőjelezhetetlenül profin versenyzett, és esélyt nem adott az ellenfeleknek, és persze Kropkó Mártink is így tett! Ők ketten az abszolút mezőnyben is egy-kettőben végeztek, minek köszönhetően a hegyi futó vb-re utazó válogatott keret futóit is maguk mögé utasították! Erős, és tisztességes munkát végzett Zsámár Anna is, aki a 6 .helyével, bebiztosította csapatunk számára is az aranyat. Ezt a terhet Anna jól kezelte és ennek megfelelően operált a hegyen!

Nincs kegyelem, raj pillanatok

Lengyel Lizink is tempót diktált, hajtott a dobogóra, ám kemény futásának, és Zempléni Lilla, Lengyel Laura kemény munkájának hála, a Pegazus “B,, csapat a dobogó harmadik fokára ért fel, nem csak a Kékesre! Lilla egy kemény Európa bajnokságot követően érkezett az ob-ra, míg Lengyel Lauráról csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni, hiszen bármikor, bármiben a csapat rendelkezésére áll, és ez nálam nagyon sokat jelent!

A Pegazus Atlétika győzni ment, és győztünk is! Megmutattuk mire vagyunk képesek, hiszen egységben az erő, hajt minket a bizonyítási vágy, no és persze kialakult egy nagyon erős masszív 6 fős lány csapatunk, serdülő lány csapatunk, akikkel team-ben tudunk dolgozni! Számolni kell velük, hiszen a Pegazus Atlétika 3 éve elkezdett csapat építő tervei, kezdenek beérni! Külön öröm, hogy egy potens, erős futóval, Kropkó Mártival erősödött csapatunk, így még hatékonyabban tudunk operálni a bajnokságokban! Végére hagytam Nagy Emmát, aki csupán kisebb technikai okok miatt nem indulhatott a bajnoki futamban, így ő egy masszív. becsületes futással képviselte a Pegazus Atlétika zászlaját, minek köszönhetően, nagyon büszkén tekintek Emmára, és a következő bajnokin, már élesben próbálhatja ki magát! Aztán, aztán tényleg a végére hagytam Csikós Zsuzsinkat! Zsuzsi maga a megtestesült csoda!

Play hard!

Aki ismeri őt, tudja miről beszélek! Kalapom emelem Zsuzsi előtt, és szívből gratulálok minden futómnak, mert megmutatták a “nagyoknak,, és harapunk, marunk, és ha kell, meghalunk a győzelemért! Ez ma a Pegazus Atlétika!  Külön kiemelném, és egyesületünk nevében is, Bánfalvi Renáta Szelenge futónkat, aki a Pegazus zászlaja alatt futott első versenyén, a nyílt kategóriában a női első helyen állhatott fel a dobogóra! Reni! Nagyon büszkék vagyunk Rád, és sok sikert kívánunk Neked a Pegazus team berkeiben! 

Köszönet illeti a szülőket, hiszen nélkülük ez a nap, más lett, mint a többi, szuperek vagytok!

PLAY HARD!

Bomba siker, bajnoki címek a hegyi futó magyar bajnokságon!