Egyéni csúcs, és egy ezüst 1500m-n…

Dorkánk újabb sikerrel örvendeztetett meg minket, újfent Skóciából, mégpedig az ifi 1500m-s bajnokságból, ahol egy kiélezett versenyben Doró briliáns futással új egyénit futott és persze újra bajnoki érmet, így a 3000m-s bajnoki győzelme után most egy 1500-s arannyal térhetett haza.

Kőkemény csata volt…

Pazar évkezdés és bizony még nincs is formába a mi kiválóságunk, hiszen mint az mondtam a nyári ifi Európa bajnokságra élezzük ki, addig alaplángon muzsikál és a szintentartás a cél. Doró ezen a versenyen bátran futott, és bár kritikával illették strattégiánk idehaza, hogy Doró miért ment előre, nos ennek oka volt és bár szokás mondani, hogy a bajnokságokat meg kell nyerni, én ebben is másként gondolkozom, aminek szakmai és pszichés okai vannak, ezt most nem fejteném ki bővebben. Dorkának menni kellett, mert nekünk az idő volt elsődlegesen fontos, hogy ebből az állapotából mit tud egyedül futni, amire aztán nyárra építkezhetünk.

Mission ok…

Kathie a végén egy szuper hajrával lehajrázta Dorkát, ám boldogok voltunk, mert egy Skót bajnoki ezüst csodálatos, és megnyugtató volt látni, hogy ebben az állapotában is képes jó időt futni, így nagy reményekkel várjuk a nyarat. Szuper futás volt, nagyon klassz glasgowi hangulat, és kiváló Skót idő, és nem árt megjegyezni, hogy Dorkát a glasgowi arénában kitüntették, elismerték eredményeit! Örömmel, elégedetten térhettünk haza, és persze……szívből gratulálunk Dorónak!

Briliáns eredmény, Dorka Skót bajnoki ezüst, 1500m-n.