Éremeső, szép helyezések, igazi élmények…

Az ősz nem éppen barátságos arcát mutatta meg eme sportos napon, sőt…..egyenesen csontig hatoló, szeles nyálkás oldalát kaptuk tőle. Ám ez sem szegte kedvünket,…… atlétáink motiváltan, jókedvűen várták a verseny számaikat.

Amelie várja a rajtot…

A legkisebb atlétákat egy tehetséges leányka képviselte, nevezetesen Marx Amelie, aki 100m-s síkfutásban 3., míg 800m-n a kiváló 4. helyet szerezte meg. Az junior korúaknál egy nagyon gyors futónk nyerte a 100m-s síkfutást Völgyi Balázs személyében, aki rettentő gyorsasággal söpört végig a távon, míg testvére Völgyi Ádám legyőzve önmagát is a 6. helyet kaparintotta meg. Ádám végig a mezőny nyakán futott, és ha továbbra is keményen edz, nos bármit kihozhat magából. Ugorjunk távot és kezdjük rögtön a 800m egyik U14-s győztesével, aki Ír vérét nem hazudtolta meg, nos ő O’Shea Sophie. Sophie ellentmondást nem tűrő futásával egy atom biztos győzelmet aratott.

Sophie 800-s győzelme után…

Az U14-s korcsoportot és az abszolút győzelmet is Centrálos leány nyerte, mégpedig Cseh Krisztina, aki egy okos taktikus futással, nagy szélben és hidegben szerezte meg az aranyat. A lányok kiváló szereplését követte az egyetemista korúak futás és a felnőtteké, ahol kínai futónk RuAsi rajt cél győzelemmel vágtatott be a rideg időben a célba, és elsőként végzett az abszolút versenyben is. Szeniorok között Simák Gergő nyert, hozta a tőle megszokott szép eredményt, és persze a futamát is behozta elsőként.

Gergő, és RuAsi a rajt előtt…

A nap végén következett a 4km-s terep futás, és bizony itt is szép számú Centrálos közösség várta a rajt pillanatát, még mindig hideg, rideg szeles időben. O’Shea Sophie itt is felütötte fejét, és biza látott, futott, nyert a mi kis atom lánykánk. Völgyi Bazsi úgy érezte, hogy a 100m-s győzelmét itt vezeti le, és a korcsoportos bronz érmet haza is vihette egy okos tempós futással. Kiváló szenior női futónk Enzsöl Zsuzsink is így ősz derekán,……derekasan helytállt, hiszen újfent a dobogóra állhatott, mégpedig a szépen csillogó 2. fokára. Szenior lányaink még bizony voltak ám a távon, ……..O’Shea Adél, és Sommel Julcsink végig hasította a 4km-t, bámulatos akaratról mutatván példát mindenkinek. Adél a 7., Julcsink a 8. helyen végzett a terep futáson. Hihetetlenül klassz napot élhettünk át a futókkal, sokat nevettünk, és persze nem kevesebbet fáztunk, de megérte kimenni, mert újfent átélhettük futóinkkal, milyen szép is az élet és a sport. Szívből gratulálok minden kedves versenyzőmnek!

Centrálos futók sikerei, a FutaCsömör atlétika napon.