A kis-nagy hősök, köztünk élnek…

Sokan megszokták már, hogy országos aranyak, válogatott sikereink töltik meg honlapunk hasábjait, ám kevesen tudják, de csapatunk rendelkezik egy szép nagy szabadidős futó bázissal is, akik a csapat iránti szeretetből, és a futás adta sok sok élmény okán járnak le futni, de van olyan is akit a fogyás, vagy a kondi karbantartása motivál.

Kid’s team

A Futpest, vácrátóti etapjára egy nagyon kedves, nagyon új kis csipet csapattal mentünk, hogy páran, mint első bálozók, kipróbálhassák magukat versenyen, ám voltak olyanok is, akik már visszatérő vendégei a Futapest terep versenynek. Első két hősünk, az ici-pici Encsink, és Miksánk. Nos ők ketten annyira picik, hogy mindenki ámulattal nézte őket. Félni nem kell, hiszen a táv sem volt sok, és finom erdei terepen mentek végig nagyon szépen a gyerekek, így a célban mindketten megérdemelten ihatták meg a finom málnaszörpöt és ehettek nápolyit.

Mucsányi Mariann futónk a célban

Encsi és Miksa bámulatosan szépen futottak, nagyon büszke vagyok rájuk, csakúgy, mint Bercire, aki egyre jobban jön fel a mezőnyben, hisz most a nagyon szép 10. helyen futott be a nagyobb fiúk korcsoportjában. Dani fiúnk a budapesti csapat egyik feltörekvő tagja, ami jól látszott futásán, ugyanis a nehéz terepen a kiváló 7. helyet szerezte meg. Szalai Simink a tinik táborában ért el kiváló eredményt, kiváló idővel a hosszú távon, és óriási hajrá futással szerezte meg a 2. helyet. Végére hagytam egy példaértékű felnőtt futót Mucsányi Mariannt, aki gyönyörű versenyzéssel családanyaként, a kemény munka mellett, itt a Futapest hosszabbik távján a dobogó 2. fokára állhatott fel. Külön dicséretet érdemel kisfia, aki vízilabda játékosként szépen teljesítette az 5kms távot! Matykó, neked is szívből gratulálok, csakúgy, mint a csapat összes futójának!

Csuda csapatunk, Vácrátót terep versenyén.