Óriási fejlődés, kiváló idő…

Vérteskozma, Rock’n Roll félmaraton! Napos, ámde hűvös szeles idő fogadott minket a Vértes lankái között. Völgyi Ádám futónk, aki az elmúlt három évben megmutatta magának és mindenkinek, hogy nincs lehetetlen, csak tehetetlen, ugyanis sokan nem tudják, de Ádi három éve duci volt, és egy kört nem tudott a 400 méteres pályán futni, de………..ez már a múlt, hiszen ezen a kiváló versenyen, már nem egy 110kg-s srác nézte a futókat, hanem egy 68kg-s FUTÓ állt a rajtnál, komoly célokkal a fejében. A verseny szervezők kiváló munkát végeztek, így adott volt egy jó futás.

A két tesó…

A pálya nyomvonala kanyargós és eléggé szintes volt, ennek okán Ádám idő eredménye még értékesebb, no és ne feledjük, ez volt élete első félmaratoni futása. A rajtot követően azonnal az élmezőnnyel futott el, megjegyzem rengeteg futó indult, színvonalas, jó verseny volt. Én és Ádám testvére Bazsi, akivel ezen a napon ünnepelték születésnapjukat, nos Bazsival lementünk a völgybe szurkolni, és frissítőt adni Ádinak. Az erdőben azon tűnődtem, mekkora lenne, ha Ádám a 3. helyen beröffenne a célba, hiszen ennek volt is realitása.

Több mint 200 futó a rajtnál…

Aztán egyszer csak megjelent az első futó, majd a második, és kis idő múlva az erdei aszfaltos út egyik kanyarjából előbukkant Ádám, mégpedig nagyon jó mozgással. Boldogok voltunk, hiszen utána már nagyon le voltak maradva, így biztos a harmadik hely! A célba érkezéskor jó volt látni, hogy különösebben nem viselte meg, és az 1 óra 29 perces idő pedig egy ilyen lassú szintes pályán elsőre……..háááát több, mint biztató! Azt, hiszem Ádám, egy örök élménnyel lepte meg magát születésnapján, és az a duci srác már a múlté! Immáron férfivé lett! Szívből gratulálok!

Völgyi Ádám bronzérme, élete első 21km-n, kiváló idővel.