Hihetetlen de igaz…

Fantasztikus hírrel szolgálhatok a kedves olvasóknak, hiszen a Pegazus Atlétika minőség politikájának első gyümölcs, immáron kezd beérni, és szépen fejlődik, évről évre! Nevezetesen Csuta Dorottya futónk foglal el rangos helyet a világ elitjében, ami 3 éve létező kis, ámde annál erősebb csapatunk életében, igazi mérföldkő!

Dorka Skót földön is győzelemre vitte hazánkat!
És Horvátországban is csak mi hittünk a győzelemben!

Dorkával lassan négy éve végzünk szisztematikus, aprólékosan megtervezett munkát, amiben edző, tanítvány kapcsolat, kiválóan működik, nem is beszélve a szülői háttérről, és a szülőkkel való, hatékony együtt működésről! A hit, az önmagunkba, és az edzésprogramunkba vetett hit hozta meg ezt a szép, világszínvonalat képviselő eredményt, amelyet tovább is szeretnénk fokozni, természetesen ésszel, hittel, és alázattal! A világranglistán elfoglalt helyét ráadásul úgy érte el Doró, hogy gyakorlatilag a legfontosabb szempont a futásában a technika gyakorlása volt, vagyis közel sem futotta a maximum közeli állapotot! A bajnokságon kettő cél volt, mégpedig a technika gyakorlása, vagyis hogy egy lendületi, jó technikás futással, miként viselkedik a szervezete, és a szerkezete, és persze elsődleges szempont volt a bajnoki győzelem! Doró mindkettőt professzionálisan kivitelezte, aminek egyik hozadéka ez a csodálatos hír! Csuta Dorottya, a Pegazus Atlétika futója, immáron a világ elitjébe futotta be magát! Természetesen dolgozunk tovább, és maximális koncentrációval haladunk céljaink elérése felé! Ezen a ranglistán szembe tűnhet mindenkinek, hogy Dorka még csupán 13 éves, ám sikerült felkerülnie az U-18-s világ ranglistára, és ő a legjobb 2004-s futó, ami azért kecsegtető jövőt jósol neki! Én és Dorka hiszünk! Hisszük, hogy az álom valóra fog válni! 

Világ ranglista link: https://www.iaaf.org/records/toplists/middlelong/3000-metres/indoor/women/u18/2018?regionType=world&page=1&bestResultsOnly=true&oversizedTrack=regular

Csuta Dorottya futónk a világ ranglistán!