Négy futó, négy dobogós helyezés…

Simák Gergő: 5000m, 1.hely M35

Hódosy Márk: 5000m, 2.hely U20

Lengyel Gábor: 5000m, 1.hely U18

Roudot Gergő: 5000m, 2.hely U18

Bizony az elmúlt hétvégén most a fiúké volt a főszerep, hiszen a lányok nem tudtak indulni a ligában, egyéb okok miatt, de a hétvégénket sikerült mégis bearanyozni, mert négy derék futónk elutazott Bécs városába! Ez most számukra, amolyan teszt verseny volt, de legfőképpen csapatépítés, amely bizony tökéletesre sikerült. A fiúk jól érezték magukat, és kiválóan versenyeztek a hideg, szeles bécsi utcákon!

Hangulat az megvolt…

Természetesen most is a sikeres szereplés lebegett a szemünk előtt, nem pedig a fussunk egy jót, arra ott vannak a budapesti, szelfis, Lánchidas futó versenyek! Itt nem babra ment a játék, hiszen a rajtnál 1500 versenyző várta a start hangját. A mezőny sem volt kutya, hiszen 15 perchez közeli eredménnyel nyerték a versenyt, és bizony fiaink is bele csaptak a jóba, erősen kezdtek, bátran, ahogy kell! 3:07-s első ezerrel indítottak a metsző hidegben! A verseny nagyon szoros volt, amit tapasztalhattak is a fiúk, hisz másodpercenként értek be a futók a célba, de örömmel írom, hogy a fiaink rendre dobogóra futották be magukat! Kiváló taktikai érzékkel futott Simák Gergő, aki korcsoportját szépen meg is nyerte! Előtte ért célba, egy erős futással, korcsoportját meg is nyervén, Lengyel Gábor!

Első kettő helyen, Pegazusos futó !

Őket követte a korcsoport 2. helyén, Roudot Gergő, aki szívta magát keményen ebben az erős mezőnyben! Végül Hódosy Márk hozta be a Pegazus csapatának és magának a szép eredményt, egy 2. helynek köszönhetően! Azt gondolom, azt mondhatom, hogy soha rosszabbat! A fiúk becsülettel, keményen helyt is álltak, jól érezték magukat, nem volt senkin nyomás kényszer, aminek köszönhetően felszabadultan versenyezhettek! És az, hogy mindenki dobogóra került, nos megalapozta a délutánjukat, a következő napjaikat, edzéseik minőségét! Él a mondás, hogy többet ésszel, mint erővel! Gratulálok Srácok, büszkék vagyunk rátok! 

Kettő arany, kettő ezüst Bécsben!