Megvédte bajnoki címét…

Csuta Dorottya nyerte idén is a mezei futó nemzeti bajnokságot, amire szépen készültünk, elvonultan a világ elől. Felkészülése során olyan elemeket alkalmaztunk, ami tökéletesen szimulálta a mezei bajnokság pálya adottságait, minden részletre kitértünk.

A verseny kezdeti szakaszában nagy előnnyel…

Célunk a győzelem volt, és taktikánk is volt néhány, mi például vártuk az esőt és a vihart, de nem jött, viszont jött a szép idő, kellemes meleg. A verseny napján Dorka hihetetlenül jó szellemi, és kondícionális állapotban volt, nagyon várta a versenyt! Mindent részletesen megbeszéltünk, felkészült arra is, ha elmennének páran vele, amit vártunk is, hiszen új taktikai elemet akart kipróbálni azon esetre, ha néhány futó masszívan tartaná magát Doróval. A rajt után azonban jól lásztott, körülbelül 400m után, hogy Dorka állapota és képességei bőven elég lesz a magabiztos győzelmehez, így egy erős, de nem max futással sikeresen, nagy előnnyel nyerte meg a bajnokságot, és ezzel együtt a mezei liga verseny sorozatát, ami óriási fegyver tény!

Csuta Johi…..nővére nyomdokaiba lép…

Csak remélem, hogy sok sok év után, végra a hazai szövetség elismeri eredményeit, és felfigyel tehetségére! Ezen a napon még rajthoz állt a kicsiknél Csuta Johin is, aki bizony olyan értékes 5. helyen futott be, közel az első helyezett futóhoz, hogy ámultunk és bámultunk, mivel Johi a 2007-2008-s versenyzők közül a legfiatalabb volt, ám pici, de erős lábaival nem engedte hosszú pórázra az ellenfeleket, és ha azt nézzük, hogy nemrég csapott bele a futás világába, ez több mint biztató eredmény! Szívből gratulálok Dorónak, és az összes lánynak a futamból!

Csuta Dorottya, mezei futó Magyar bajnok, és liga győztes!