Arany, bronz, és értékes pontok…

Futóink egy kis csoportja, Albertirsára utazott, hogy részt vegyen a Futapest terep kupa éppen soron következő állomásán, és ott pontokat, érmeket, helyezéseket szerezzen! Mindezen célkitűzéseket maximálisan véghez is vitték a Pegazus Atlétika futói!

Ábel, útban a dobogóra…

Pócsmegyeri elit alakulatunk futói, akik egyre jobban futnak és versenyznek, nos Barbély Milos egy újfent stabil, és masszív futást produkált, és persze fontos pontokat szerzett, 13.helyen végzett. Csuthy Merse most még keményebben futott, nagyon odatette magát, nyomta a végét is, és egy szintén pontot érő, 11.helyen érkezett célba! A két fiú közé ékelődött be csapatunk szintén új futója, Kövér Milán, 12.hely. Milán meglepő módon egészen elöl végzett a csoportban, számomra meglepetés, kellemes meglepetés volt! Barbély Ábel röpke 7 hónapos futó háttérrel immáron stabilan dobogós helyeken végez, és a ranglistán is feljött a 2. helyre! Szép, és kiegyenlített futással szerezte meg a mostani 3. helyét!

Hard action team…

A Lengyel Lányok év elei téli álmukból kezdenek felébredni, ami jól látszik javuló teljesítményükön is! Lizett és Laura jó futásuknak köszönhetően hozták be magukat a korcsoportos 3. helyre, szépen meg is dolgoztak érte! Roudot Gerink pedig feltette az I-re a pontot, hisz masszívan tartotta magát az abszolút 2. helyen, így nem is forgott veszélybe a korcsoportos 1.helye, így ezt most sikeresen kipipálta! Jól futott, jól is tartotta magát fejben és fizikálisan is! Szívből gratulálok minden futónknak!

Terep kupa győzelem-siker!