Drótár Kata, Fodor Gyöngyi brutál enyéni csúcsa….

Budapesten idén is megrendezésre került a méltán híres és nagy tömegeket megmozgató, valamint média publicitásnak örvendő Night Run futóversenyt, amely fő szponzora a Generali biztosító. Csodálatos körülmények, óriási tömegek, zene, hangulat, minden ami egy profi minőségi, élménydús futóversenyhez kell, adott volt, és adott volt kettő kiváló futónk is, a renkívül szorgalmas női duónk, Fodor Gyöngyi főhandnagy és Drótár Kata alezredesünk is, akik jelen esetben nem a nemzeti erőket szolgálták, hanem a Pegazus Atlétika kötelékét, mégpedig atom sikeresen.

Több ezer futó között a mi lányaink!

A lányokhoz néha magam is beállok futni edzéseken, ne csak kívülről lássam a munkát, és már érzem rajtuk, hogy egyre erősebbek a lányok és a fiatalabb csajok bizony kezdhetik összekapni magukat, no meg a banditák, hiszen szerintem náluk gyorsabb fegyveres testületi hölgy nincs az országban, szóval futni felesleges mert 21km-ig kalibrálva vannak a lányok. Nos félre a viccel, mert a versenyen bizony komolyan háború zajlott, mindaddíg, amíg Kata el nem váltotta a 6-s fokozatot, Gyöngyink pedig eredt utána.

Pegazus night run girl’s

A két lány rendkívül magabiztosan nyomták le ezt a csodálatos versenyt, és amikor felhívtak a verseny után, bizony a telefonban mindkettőnek fülig ért a szája, mert óriásit fejlődtek, és Kata győzelme, Gyöngyink 5. helye minden képzeletet felül múlt. Kata a 25:33-s régi idejét most 23:09-re javította, míg Gyöngyink a 26:41-s idejét 24:58-ra nyomta le. A Night Run-on, ahol több ezer ember futott, sok nagy egyesület versenyzői, és a mi két lányunk a top 5-ben!? Hihetetlen örömet okoztak nekem és a csapatnak, no meg maguknak is, no meg példásan prezentálták a fiataloknak, hogy szorgalom, keménység, hit és akarat előre visz. Drótár Katalin 1. hely, Fodor Gyöngyi 5. hely! Bombasztikus gratula lányok, és…….hajrá Pegazusok!

Múlt évi kedvcsináló videó:
https://www.youtube.com/watch?v=CQAGMVq8UZ4

Generali Night Run győzelem, óriási egyéni csúcsok!