Pegazusok fly-by Vertikál…

Nemrégiben rendezték meg Kimmel Petiék, a minőségi, és jó hangultú Pilis Vertikál hegyi versenyt, ahová a hegyi és terep futók elit társasága érkezett, mellettük szép nagy mezőny gyűlt össze., és Csuta Doró győzelem is született.

Colin kemény srác..

Természetesen itt is megjelentek a Pegazusos futók, név szerint Montvai Anna, Papp Sári, Várszegi Adél, Csuta Doró, és O’Shea Colin! Mindannyian egy kemény, és nehéz küzdelemre vállalkoztak, hiszen az enyhe idő, és a szó szerint kegyetlen hegyi emelkedő, nagy kihívás elé állított mindenkit, de hála égnek, sikeresen célba ért mindenki! Anna és Sári, no me Colni is zöldfülűként érkeztek a hegyi bulira, náluk természetesen a cél a sikeres teljesítés volt, no meg egy masszív futás gyakolás, rutinszerzés céljából! Sári nagyon keményen oda tette magát, végig erősen, jól versenyzett, ám Annánk, akitől meglepetést vártam, sajnos hasfájással, hányással küszködött a hegyen, ami miatt meg kellett néha állni, és persze a tempót sem tudta futni, amire képes! De Sári, és Anna is kiváló munkát végzet, ami volt bennük, azt kifutották, csakúgy mint Colin harcosunk, aki még nagyon fiatal srácként, olyat futott, hogy néhány profi felnőttre is potenciálisan veszélyes volt, olyanokat előzött meg, akikől álmomban sem gondoltam volna, hogy megelőzi! Colin tiszteletet parancsoló 4.helyen ért célba! Adélról csak annyit! Gyermeket nevel, könyveket ír……és olykor felfut egy böhöm nagy, és gyilkos hegyre, mert miért ne, ha már ott van, ő is felfut! Végére hagytam Dorkát, aki megnyerte a korcsoportot, és az erős felnőtt mezőnyben, ahol hegyifutó válogatott és kupa győztesek is futottak, éppen hogy lemeradt az első helyről, csak Merényi Timi tudta megelőzni nettó idővel, ugyanis a célba Dorka ért be elsőként, de szakaszos indítás lévén Doró nem igazán láthatta, mi van mögötte, így Timi pár másodperces előnnyel nyerte az abszolút versenyt!

Montvai Anna küzdelme…

Doró közben óriási egyéni, és nagy pálya csúcsot futott 3 percet javított régi csúcsán! 6,5km-t felfelé, szó szerint gyilkos tempóban, ez a nem semmi, én csak pislogtam, amikor megtudtam a hivatalos időt, hiszen szinte csak felfelé futottak a srácok! Minden Pegazusos futó nagyon kemény volt, csak kalapom tudom emelni! Dorka pedig jelezte a szakmának, hogy immáron nem csak pályán, utcán, mezőn lehet vele számolni, de majd a hegyi futó válogatottban is!

Gyilkos küzdelem, győzelem!