Ilyen nincs, és mégis van, hová tűnt Damon Hill…

Eredmények: 

Csuta Johi 1700m: 1.hely

Csuta Dorka 7000m: 1.hely

Simák Bence 1700m: 1.hely

Simák Gergő 3400m: 1.hely

Csákány Levente 1700m: 4.hely

Idén is megrendezésre került, a fantasztikus hangulatú, rengeteg futót vonzó, őszit tókerülő futás Budakalász városában, ahol felütötte fejét öt kiváló Pegazusos atléta!

Sok száz gyerek állt rajthoz, többen, mint egy magyar bajnokságon!

Nevezetesen Csuta Johi a trónkövetelő, Csuta Dorottya a sivatagi vihar, Simák Gergő főkertészünk, Simák Bence a tornádó, és végül de nem utolsó sorban, Csákány Levink a bohém rapszódia! No így láttunk neki az idei tókerülő futásnak, ahol bizony nagy, és komoly mezőnyök álltak össze. A legkisebbeknél Johi kezdett, aki lesokkolta a fiú mezőnyt futásával, és nővéréhez méltó módon futott, és kezelte a győzelmet, vagyis nyert, és ezt szépen, alázattal kezelte. A fiúk mezőnyében egy igazi kis reménység……Simák Bencénk nyomta a tempót a kisebbeknél, és Bence bizony hatalmas fölénnyel tudatta mindenkivel, hogy a simák vér nem válik vízzé! Bence hozta a konyhánkra a második aranyat. A nagyoknál a kétkörös etapon Simák Gergő futotta az őszi formájának megfelelő tempót, amivel ezen napos időben és melegben az abszolút második, korcsoportos aranyat vihette haza a polcra! A tó körül versenyzett még Csákány Levi tanítványom, aki olyan volt mint Batman, vagyis megjelent és eltűnt, így sem képet, sem semmit nem tudtam vele diskurálni, ám örültem, hogy itt volt, mert új futónk lévén Levi hatalmasat fejlődött, így nem szidtam meg, amiért nem szólt, hogy itt lesz a versenyen tudtomon kívül!

Bence az 1700m győztese a dobogón!

Végére hagytam “nagy lányunkat,, aki most a 7km-s távon repesztett egy nagyot, ahol bizony 1:20-s aktív férfi maraton futókat tudott legyőzni, ami mindenkit meglepett a mezőnyben. Ennek okán Dorka a felnőtt nőit, a felnőtt férfi, és a korcsoportos győzelmet is megszerezte, és külön öröm volt látni, hogy mennyire élvezi amit csinál, miközben az őszi pihenőjét tölti! Nagyon szép, és sikeres napot tölthettem tanítványaimmal, akikre nagyon büszke is vagyok! Szívből gratulálok nektek, és külön köszönjük a Holland pasas szurkolását! 

Play Hard!

 

 

Győzelmi parádé Budakalászon……5 futó…..4 arany!