Új futóink kiváló bemutatkozása…

Lássuk hát, mi történt Palotáson, a Futapest terep kupa sorozat ezen állomásán a Pegazusos futókkal. A mostani etapra immáron új futókat is hoztunk, igaz nem sokat, hiszen a Pegazus Atlétika filozófiája szerint nem a mennyiség, inkább a minőség számít! A rövid táv 4km-s futamában hihetetlenül szépen mutatkozott be Varga Lucánk, és O’Shea Colin, no meg testvére Spohie, akik kettő bronzot és egy 8.helyet szereztek meg.

Hatalmas mezőny várt futóinkra!

Luca és Colin a 3.helyet zsebelték be, míg a csupán 2011-s születésű Spohink egy borzasztó értékes 8.helyet hozott a konyhára! Elégedett is voltam mind a három gyerkőccel! A nagyobbaknál ebben a hatalmas mezőnyben bizony rajthoz állítottam sprinterünket, Némedi Esztert, akinek úgy gondolom, hogy kell hosszúkat futnia, más inger, és más környezet! Eszter nem is vacakol, gondolt egyet és a 2.helyen ért célba a korcsoportjában! Lengyel Laura és Lengyel Lizett, mindketten harca állnak az éves kupa győzelemért, minek okán itt Palotáson, szép őszi időben mérkőztek meg az értékes kupa pontokért! Lizett 3.helyet, míg nővére a 4.helyet csípték meg! Előttük végzett az alapozást hamarosan kezdő, komoly célokat kitűző futónk, Zsámár Anna! Anna egy magabiztos jó futással hozta a tőle várható eredményt, és lett 1.helyezett, nyerte meg a 4km-s távot! A nagyoknál újra megjelent a színen, Hódosy Márk, aki az elmúlt egy évben sajnos eltűnt a versenyekről, de újult erővel, és új célokat kitűzve, elkezdett rendesen edzeni, és hosszú hónapok után újra versenyen látható!

Anyu, apu büszke lehet a lányukra!
Sikeres anya, sikeres lánya…..Rita és Lucánk!

Ennek fényében ez az 5. hely nagyon is szép eredmény, és örülök, hogy újra itt van köztünk! Simák Gerink is lenyomta emberesen a távot, és lett a 2. helyen célba érkező futó, és bizony becsülöm Gerit, mert a sok és nehéz fizikai munka mellett ezek nagyon szép eredmények, néha féltem is Simánkánkat! Szenzációsan versenyzett Csuta Dorottya, aki most a 12,6km-s távon futott egy bombasztikusan, hiszen egy olimpikont, és egy vb résztvevő futót sikerült legyőznie, mi több ráment a felnőtt férfi mezőnyre is nem kis meglepetést okozva! Talán ez az első olyan év, amikor Dorka kezdi kóstolgatni a nagyokat is, no de meglássuk. Minden estre nagyot ment, pedig a lekére van kötve, hogy csak nyugisan, hiszen az elmúlt heteket, és a következőt is easy módban csináljuk!

The Team!

Következzék a nagy debütáló, egy csodálatos lány, aki megmutatta magának és szüleinek, de szinte mindenkinek, hogy a legnagyobb szarból is van kiút! Keczéry Orsink életében először egy hosszú távon indult el, és hihetetlen önuralommal, küzdeni akarással futotta végig a versenyt, és a meglepetésnek számító 4. helyen ért célt! Ez kell Orsinak, a siker és az élmény, és úgy hiszem sínre kerül a futása! Szenior futóink közül a stabil “B,, közép újra futásra jelentkezett, és bámulatos erővel, lendülettel küzdöttek a srácok! Dr. Keczéry Atink, és Lengyel Árpinknak csak a tisztelet és elismerés járhat mindenkitől, csakúgy, mint új futóink, új szüleinek, akik szintúgy sikeresen teljesítették a távot, becsülettel, példásan! A taps, a gratuláció fokozottan jár Várszegi Adélnak, Némedi Anitának, és Forgács Ritának! Ez a nap is egy emlék, egy szép emlék marad számunkra, főként nekem és a kenyérlángosnak, hisz nekünk egy különc, titkos történetünk van! Jövőre újra Palotás, Pegazusok, és……………kenyérlángos velem !

Szívből gratulálok nektek……..Pegazusos futók!

Play Hard!

Terep kupa sikerek, Palotáson!