Idény végén nem is rossz…

Eredményeink: 

100m korcsoportos: O’Shea Colin 5. hely, Kővári Blanka 1.hely, Keczéry Orsi 3.hely,  Keczéry Attila 2.hely

400m korcsoportos: Kővári Blanka 1.hely, Keczéry Attila 3.hely, Csuta Johi 3.hely,

1500m korcsoportos: Zsámár Anna 2.hely, Csuta Johi 8.hely

4000m korcsoportos terep: Zsámár Anna 1.hely, Keczéry Attila 3.hely

Női súly: Molnár Krisztina 4.hely

Szuper nap, szuper eredmények, nagyjából ezzel jellemezhetném a Futapest és a csömöriek által rendezett futónapot. A hangulat, élmény is adott volt, várt mindenkit a rajtvonal.

1500m-s lányok…

A Pegazus Atlétika futói eddig minden évben tiszteletüket teszik ezen a rendezvényen, így idén sem maradhatott ki a naptárunkból, igaz, most egy kissé más felállású csapattal érkeztünk, hisz csapatunkat épp átszervezés alatt tartom. Sok az új, no és sokakat pihentetek a hosszú idény miatt! Eredményeinket tekintve, elégedettnek mondhatom magam,  mivel atlétáink, az állapotuknak megfelelően versenyeztek, és volt aki túl is szárnyalta, és akadt aki alul teljesített kicsit, de a legfontosabb, hogy versenyeztük, mégpedig nagyon jól. A napot a 100m-s futók kezdték, ahol egy szinte 0 km-s srác, nagyot futott! O’Shea Colin nagyon bátran futotta meg a 100m-t, és élete első versenyén a kiváló 5. helyet érte el! Őt követte szenior futónk, aki ráadásul inkább hosszabb távokon jeleskedik, nem más, mint Keczéry Attilánk. Ati a bámulatos 2.helyet érte el a salakos pályán, mindenki nagy örömére. A srácok kitettek magukért.

Keczéry Orsink visszatért!

Következzenek a lányok, ahol Kővári Blanka legyőzvén önmagát is, nem csak az ellenfeleket, a női 100m-s futás első helyén ért célba, míg csapattársa, a mostanában főnix madárként újra születő Keczéry Orsika, szintén dobogóra futotta fel magát, mégpedig a 3. helyre. Így a kettő lányunk is a dobogón végzett! Következtek a 400m-s síkfutások. Blanka magabiztos, jó futással lett első ebben a számban is, bámulatos képességeiről tett bizonyságot. A kisebbeknél ezen a távon egy nagy reménység állott a rajthoz, nem más, mint a legkisebbik Csuta lány, Csuta Johin! Johi eltörpült a mezőnyben a magas és hosszú lábú lányok kötött, de bitang futásának köszönhetően a 3. helyet szerezte meg magának! Szeniorok között Attilánk egy bámulatos bronzéremmel gazdagíthatta fém gyűjteményét, ám neki a nap még nem ért véget. 1500m-s távon kettő lányunk jelentkezett be versenyezni, Csuta Johi és Zsámár Anna! Johink kicsit még edzetlenül, és a 400m-től viseltesen, ámde nagyon szívósan küzdött az 1500-s lányok között, és érte el a 8.helyet. Anna nagyon bátran futott, felvállalta a vezetést, ám az előző napi 1500m-s győzelmi futása még a lábában volt, így a hajára nem tudott felpörögni, no meg neki jobban fekszik a hosszú táv, mint az majd látni is fogjuk!

Terep 4000m rajt!

Anna nagyon szépen versenyezve, a dicséretes 2. helyet kaparintotta meg! 4km-n viszont Annánk egy rendkívül magabiztos, stabil futást produkált, és jobban is ment, mint 1500-n, meg is nyerte ezt a távot, így egy hétvégén kettő arany, és egy ezüsttel térhetett haza, hisze előző nap nyert 1500m-n! Ezen a 4km-s távon szuperhősünk, Keczéry Attila újfent érmet hozott, egy bronzot. Ati se kutya, ő is érmekkel mehetett haza ezen napon! Végére hagytam Molnár Krisztikét, aki nekem kicsit csalódás volt, ám mentségére legyen mondva, a verseny rendezők sem voltak toppon ebben a számban! Krisztinek aktívabbnak, keményebbnek kell lennie ebben a sportágban, hiszen minden adottsága megvan hozzá, ami csak kell! Ettől függetlenül szívből gratulálok neki, és a többi versenyzőmnek, mert itt voltak, és küzdöttek keményen! Az időjárás szépen fogadott minket, a hangulat és a sok ismerős arc, csak szebbé varázsolta számunkra ezt a napot! Gratulálok mindenkinek! 

Idény végi sikerek, Csömör futónapján!