Berti, Levi, Balázs javuló formában…

Idén egy nagyon szép helyen, Gödöllőn rendezték meg a mezei országos bajnokságot, ahova három derék futóval érkeztünk meg. Bertold, Levi, és Balázs más és más céllal állt oda a rajthoz, ami nem is csoda, hiszen Bertinek inkább a 3000m és felfele távok fekszenek, míg Levi 800m-re készül, Balázs pedig 200m-400m amiben a jövőben indulni fog.

Rajt pillanata Bertivel…

Ám jómagam, mint az edzőjük, minden futómnál prioritást élveznek a mezeik, és a hegyi futás, legyen szó sprinterről, vagy középtávosról. Bertold, idén még a serdülőkkel futott, és bizony hihetetlenül szép, és jó versenyt produkált, aminek köszönhetően egyre közelebb kerül régi ellenfeléhez, egyre fogynak a másodpercek versenyről versenyre. Kemény és bátor futásával, alig lemaradva az első helyezett futótól a kiváló 2. helyet szerezte meg a bajnokságban, ami bizony értékes, és előre vetít egy szuper kis jövő képet Berti számára.

Levi és Bazsi

A szép időben, mondhatni évszakhoz képest enyhe időben még kettő derék futónk állt rajtvonalhoz, nevezetesen Levi és Bazsi. Levi az edzéseken folyamatosan egyéni csúcsokat fut, csakúgy, mint Balázs, így úgy voltunk vele, egy jó kis mezei mindenki hasznára válik, és értékes tapasztalatokkal gazdagodhatnak futóink. Levinél és Balázsnál természetesen nem a dobogó volt a cél, ám amit a futásukban lehetett látni, az több, mint biztató, sokat javultak az elmúlt hetek, hónapok versenyeihez képest, és ez azt bizonyítja, hogy a srácok munkavégzése edzéseken nagyon jó és szépen fejlődnek. Balázs és Levi futásában még óriási tartalékok vannak, amire vigyázni kell és nem szabad elpukkantani, csakúgy mint Bertold képességeit sem szabad azonnal kiaknázni. A mezei bajnokság nagyon jól sikerült számunkra, valamint rengeteget tanultunk, hasznos tapasztalásokkal, és egy szép bajnoki ezüstéremmel térhettünk haza. Büszke vagyok mindhárom futómra, és szívből gratulálok nekik!

Jó eredmények, bajnoki ezüst a mezei országos bajnokságon