“ARANYLÁZ” érintése

Szervusz!

Ebben a hónapban olyan földre hívlak, ahol megérint a tűz szele! Felnyitja és lángra lobbantja a szenvedélyt, mi egykor szakadatlan dübörgött, majd őrjöngve kialudt. Mint mindig, most is úgy tartom, hogy talán az ok már mindegy, a lényeg, hogy ki kell engednem a sárkányom, hogy megszelídíthessem. 

“…és ott, akkor kinyílt a kapu, mit egykor a fogadalom kövekkel elzárt a világtól… bátorságot gyűjtve hajlandó volt újra szembenézni erejével, hogy megzabolázza azt a vad erőt, mit rettegve tartott a mélyben, kevély elbizakodottságának következtében. De az idő eljött, jobb ha Ő nyitja ki, mint hogy mindent elsöpörve kirobbanjon váratlanul. Vett egy nagy levegőt és megtette az első lépést… jöjjön aminek jönnie kell!”

Időpont: június 18, szombat

Találkozó: Telkibánya központjában, a Községháza melletti kereszteződésben (telefonfülke és zöldséges is található)

Utazás: Egyénileg (a nálam jelentkezőket össze tudom kapcsolni az utiköltség és az utazás megosztása érdekében)

Időpont: Indulás 10 órakor, előreláthatólag 16 óra körül érkezünk vissza

Részvételi díj: 1 500 Ft/fő

A túra az eddigiekhez hasonlóan épül fel: Mindenki önmaga, életfeladata és alkotó énjének feltárására indul! Ehhez nyújt segítséget a gyökereink megerősítése, ez a rendkívüli környezet, az állatok, a csend, a túravezetés és a különböző egyszerű feladatok, mint a rajz, mozgás és hangok!

Egyúttal szeretném jelezni, hogy a túrát mindenképpen levezetem az időjárási körülményektől függetlenül! Szél, vihar, eső esetén is! Erre megfelelő védőruháról önállóan szükséges gondoskodni!

 Jelentkezést a medvecsilla.mcs@gmail.com e-mail címre várom június 16 estig!

Szeretettel várlak:

Medve Csilla

 

 

 

Meghívó a Zarándokút sorozat 4 állomására, a kincsekkel teli Zemplénbe!