Szebb, már nem is lehet…

Pilisszentlászló eredmények, korosztályos bontás!

Buglos Flóra 1.hely

Kolcsár Attila 1.hely

Csuta Dorottya 1.hely

Zsámár Anna 4.hely

Fazekas Gréti 3.hely

Peiker Panna 2.hely

Peiker Csenge 1.hely

Móró Marci 5.hely

Lázár Gyurika 7.hely

Csikós Zsuzsi 8.hely

Lázár György szenior 25.hely

Lengyel Árpád szenior 24.hely

Molnár Zsolt szenior 11.hely

Rengeteg érmet szereztek a Pegazusos futók, és természetesen nagyon fontos pontokat, melyek az év végi elszámolásnál, bizony nagyon kelleni fognak!

Kolcsár Atika szenzációs bemutatkozása! Aranyérem!

Futóink most is szépen, alázattal, keményen harcoltak, és ezen a nehéz és forró pályán, mindenki sikeresen célba ért, de ami még szebb, hogy minden távon és korcsoportban szereztünk érmet, néhány kivételtől eltekintve! A Pilisszentlászó adta terep, és a hőség, bizony mindenkit megviselt, főként a 13,5km-s távon induló lányainkat, Dorkát és Annát, de a rövid távosok sem vacogtak a hidegtől! A mostani versenyből kiemelném legfiatalabb futónkat, aki most futotta élete első versenyét! Ő Nem más, mint Kolcsár Atika Tahitótfaluból érkezett a Pegazus Atlétika csapatához, és el kell mondanom, hogy Atika most töltötte be a 7. életévét! Piszok keményen futotta le az 5km-s távot, miután az ovis futamot meg is nyerte,                                                                                így megszerezte élete első érmét, egy aranyat!

A két nagy “öreg,, verseny után

Nagyon büszkék is voltunk Ré, és persze az össze Pegazusos futóra! A lányoknál a legkisebbeknél Buglos Flóránk behúzta a kötelezőt, és első lett, a nagyobb lányok közül a “rövidesek,,megszerezték az első,második, és harmadik helyet is, de a hosszún kiemelném Csuta Dorkát, aki egy bitang tempóban, klasszis eredménnyel ért be a célba az első helyen! Csenge, Panna, Gréti mindent megtettek, amit csak lehetett, és elmondható ez Marciról is és Gyurikáról! Kiváló munkát végeztek futóink, gratulálok Nektek! Külön szeretnék gratulálni még, Csikós Zsuzsi súlylökőnknek, Lengyel Árpinak, Lázár Gyurinak és Molnár Zsolti szenior futóinknak!

Pegazus győzelmek a Futapest terep kupán!