Óriási eredményeket hoztak a lányok…

Csuta Dorottya 1.hely 600m, országos bajnok!

Csuta Dorottya 1.hely 2000m, országos bajnok! Aranyjelvényes minősítést ért el!

Peiker Csenge 5.hely 2000m-en! Aranyjelvényes minősítést ért el! 

Zsámár Anna 8.hely 2000m-n!

Kimondhatatlanul nagy sikert értek el futóink az idei évi szabadtéri újonc országos bajnokságon, hiszen Csuta Dorottya mindkettő számban bajnoki címet szerzett, míg Peiker Csenge szinte zöldfülűként az 5.helyet szerezte meg és lett aranyjelvényes atléta, csakúgy, mint Dorka! Zsámár Anna is bődületesen jó időt és eredményt ért el, így az ob-n egyedüliként a mi csapatunkból jutott be három futó a legjobb 10-be, ami azért sokat elárul rólunk! Az első napot Csuta Dorka kezdte meg a 600m-s síkfutással, ahol csupán egyetlen célunk volt, mégpedig behúzni a győzelmet! Jól tudtuk, hogy ez meglesz, de mindeközben szemmel tartottuk az ellenfeleket is!

Dorka 2x országos bajnok!

Dorka lábában sok verseny volt, hiszen idén minden tét, és nem tét versenyét megnyert! Rengeteg csúcsot futott, és a célversenyt is megnyerte, ami nem az ob volt, hanem a diákolimpiai döntő, ami presztízs volt neki, és Lowicz! Fenomenálisan futotta a bajnoki 600-at, és egy pillanatig sem volt kétségem afelől, hogy kikap, hiszen így fáradtan is rettenetes erőtartalékai voltak, de okosan spórolt a másnapi 2000m-re! Hogy Dorka mennyire nem fáradt el, azt jól mutatja egy fotó is, amin mosolyogva vidáman érkezik be a célba győztesként! Megvan a bajnoki cím! Másnap a 2000m-s versenyszámba csatlakozott Peiker Csenge és Zsámár Anna is! Mindketten szintén rengeteg versennyel a lábukban érkeztek, de tudtuk, hogy lehet itt nagyot alkotni! Dorka a rajtot követően élre állt, és egy nem túl erős, de lendületes iramot választván rótta a köröket! Nem nagy idő, nem wow futás volt a cél, hanem a győzelem!

Dorka mosolyogva, boldogan a célba érkezéskor!

Végül is egy egészen erős idővel libbent be a célba és lett újfent bajnok és persze aranyjelvényes atléta! Csenge pedig zöldfülűként futott egy káprázatos 5. helyet és a fene mindenit, ha kicsit előbb hajrázik akkor megvan az a 3. hely is, no de nem voltunk elégedetlenek, mi több én majd kiugrottam a bőrömből, hiszen már jött is Anna szenzációs tempóban és biza újabb Pegazusos futó a legjobb 10-ben!

Csenge szorosan a 3.helyen….

Na mi ez ha nem hatalmas eredmény!? Borzasztóan örültem, hiszen mindhárman egy erős, jó idővel érték el ezeket a klassz eredményeket! Született kettő bajnoki arany és kettő aranyjelvényes szint is, no és persze az a tény, hogy Dorka mögött jönnek föl feltörekvő atlétáink is, aminek hála, egy nagyon erős team alakult ki a Pegazus gyárban! Csuta Dorka nagyságát dicséri, hogy idén minden versenyét megnyervén, feltette az I-re a pontot kettő bajnoki arannyal! Anna és Csenge pedig egyre erősebbek és rutinosabbak! Ennek az lesz a vége………….hogy gratulálok Nektek lányok! Megérdemlitek a nyári pihenőt!

 

Csodálatos újonc magyar bajnokság! Kettő bajnoki cím, aranyjelvények, csúcsok!