A Pegazus Atlétika profi munkát végzett…

Örömömre szolgál leírni, hogy a Pegazus Atlétika Egyesületünk, immáron sokadik sikeres versenyét tudhatja maga mögött, és büszkén írhatom le, hogy eddigi versenyeinken mindig hiba nélkül, kiváló díjakkal, profin vezényeltük le versenyeinket. Most éppen lakóhelyem, Surány lett a célpont, és az önkormányzattal való sikeres egyeztetés után, a Surány Race 1.0 szabad utat kapott.

15267512_1187706754598796_2404148072528058220_n
Harc a 3. helyért!

Ennek nagyon örültünk, hiszen lakóhelyem a csodálatos Surány, ennek köszönhetően kicsit közelebb került az emberekhez, hála az MTVA, M4 Sport stábjának, és a regionális Danubia televíziónak! Ez megint csak büszkeséggel tölti el szívemet, mert kicsiny egyesületünket, immáron sokadjára keresi fel a királyi televízió, vagyis az MTVA, hiszen forgattak, már futóinkról, és most kiváló versenyünkről a Surány Race 1.0-ról! Ez mondanom sem kell, nagyon nagy dolog egy ilyen kicsi, ám professzionális munkát, és eredményeket hozó egyesület életében, no és persze Pócsmegyer-Surány községnek is kiváló reklám. Kérdezték tőlem, hogy mi az egyesületünk célja ezekkel a versenyekkel? Egyetlen egy célja van, mégpedig a létezésünk biztosítása! Eszközvásárlás, számláink fizetése, ugyanis bármennyire is eredményes a csapatunk idehaza, és nemzetközi szinten, sajnos a döntéshozók, vezetők, szakmában dolgozó emberek, állami és szövetségi szinten sem értékelik munkánkat, eredményeinket, valamint támogatókat, mecénásokat sem sikerült találnunk, így kénytelenek vagyunk berendezkedni önfenntartásra.

15219550_1187706497932155_2065169735748036013_n
Felnőtt mezőny start..

Mondhatom bátran, hogy sikeresen, mert idehaza talán a Pegazus Atlétika az egyetlen klub, amely nem függ senkitől, és semmitől, persze sokat lendítene csapatunk életén egy masszív támogató! Versenyünk sikere, nagyban köszönhető a sok-sok futónak, akik ellátogattak eddigi versenyeinkre, és a jövőben is meglátogatnak minket! A Surány Race szervezésekor, sikeresen vontam be a helyi önkormányzatot, és kiemelném még a surányi Duna partján található fantasztikus kis boltot, és tulajdonosát, mindenki Ágiját, aki bőségesen ellátott minket pici apró ajándékokkal, amiből, minden futó részesült! Pócsmegyer önkormányzata is azonnal igennel bólintott rá versenyünkre, amely sokkal sikeresebb lett, mint azt vártam. Szép számmal jöttek el a helyi gyerekek, és persze a regionális körzetünkből, ám Szlovák barátaink is tiszteletüket tették egy komplett csapattal. A versenytáv a szépséges surányi Duna partján lett kijelölve, ahol a picik 200m-n, a serdülők, és ifik, 1200m-n, míg a felnőttek 13km-n versenyezhettek. Az időjárás kegyes volt hozzánk, hisz csupán a felnőttek futására köszönt be némi szemerkélő eső. Az időpontokat, rajtokat hajszál pontosan tartottuk, ami nálam szinte alapkövetelmény, mert rend a lelke mindennek, és a futók bizalmát sem szabad eljátszani. Igyekeztünk egy kis versenyből a maximumot kihozni, amit sikerült maximumnál fentebb kiviteleznünk.

15094420_1314451635274011_8308532915081593829_n
Kicsi verseny, szép díjak 🙂

Mondanom sem kell, hogy szinte a Pegazus Atlétika minden futója eljött versenyezni egy jót, és bizony parázs csaták alakultak ki. 67 ezer forint jött össze, ami egyesületünknek hatalmas összeg, és ennek minden forintját a megfelelő eszközökre fogjuk fordítani. Ezúton is köszönjük szépen a sok futónak, hogy ellátogattak hozzánk, és a Pegazus Atlétika csapatába élő, munkálkodó szülői közösségnek! Ez a verseny igazi csapatmunka volt bátran állíthatom! Egyesületünk dinamikusan fejlődik, hisz mint látható több lábon állunk! A gyerekeink az ország élvonalában versenyeznek, nagy egyesületek versenyzőit utasítják maguk mögé, valamint olyan futóversenyeket rendezünk, amik után mindig pozitív visszajelzések jönnek! Ez kiváló munkánkat dicséri ennél lejjebb soha nem adunk. Díjaink mindig szépek, és a versenyzők a befizetett nevezési díjakért cserébe korrekt szolgáltatást, versenyeket, nyereményeket kapnak! Ez így lesz a hamarosan soron következő versenyünkön is a III. Szigetmonostori Mikulás Futáson, amelyről bővebben honlapunkon a programok menüpontban olvashatnak! Jövőre igazi meglepetés versenyekkel, csemegékkel készülünk a futóknak, amelyről pedig a futonaptar.hu, és a pegazussme.hu oldalon olvashat, tájékozódhat mindenki! Köszönjük szépen minden kedves futónak, és szurkolónak, segítőnek a részvételt!

A Surány Race 1.0 média megjelenését, az alábbi kettő linkre kattintva nézheti meg mindenki!

Danubia tv link: https://www.youtube.com/watch?v=mzvnibnjI5A

MTVA.M4 Sport tv link: http://www.mediaklikk.hu/video/szabadido-magazin-44-resz/

Sikeres Surány Race verseny!