Pegazus Atléika szereplése a szenior ob-n…

Nagy sikerrel zárult, a 2020. évi szabadtéri szenior országos bajnokság, ahol négy szuper bátor atlétánk várta a bajnokság kezdetét. Bilkei Borbála női gerely, Drótár Katalin 1500m, Simák Gergő 800m, míg Török Sanyink 1500-n tevékenykedett, nem is akráhogyan.

Kata a célban…

A versenyt kiváló időben, jó hangulatban kezdtük meg, és elsőként Gergő lépett a rekortánra a 800-s rajthoz. Bátran és jól versenyzett, aminek eredménye egy szenior országos bajnoki cím, és egy kiváló idő, így megszületett első érmünk, rögtön egy arany. Gergő után következett Sándorunk aki 1500-al kívánta levezetni a napját, hisz Sanyi szinte átrohant a Wizz 10km-s versenyéről, ahol egy 35 perces verseny már a lábában volt. Sanyi optimistán, lelkesen rajtolt el, ami minden futót meg is lepett, és egy nagyon kemény versenyben az utolsó métereken maradt csak alúl a hajrában, ami nem csoda, hisz kemény versenyen van már túl. De így is eszméletlen időt futott és lett 2. a bajnokságban. No időrendben a lányok következnek, mégpedig Katánk. Kata nagyon bátran kezdett, jól is ment a lába, diktálta az iramot és titkon aranyra ment rá a mi Lányunk. Ám még kell egy kis rutin, amit hamarosan magába is fog szívni, ugyanis nem is oly rég kezdett el komolyan futni, de már most látni a fejlődésén, hogy hétről hétre erősebb.

Borink…

Egy komoly futással a nagyon is szépen csillogó 2. helyet szerezte meg. A verseny napunkat a lemenő Nap fényében, Bilkei Borink zárta egy nagyon izgalmas fej fej melletti versenyben. Bori a női gerely számban indult, és biza sokáig nagy csatát vívott egy hölgy társával. Aztán jött az utolsó dobás, amikor kértem Borit, hogy most ami benne van azt dobja ki magából, mert kell az a bronz. No aztán Bori az utolsóra akkorát hajított, hogy ugráltunk örömünkben, és bebiztosította a bajnoki bronzot. Minden versenyzőmre nagyon büszke vagyok, és jó egészséget, sikeres versenyeket kívánok nektek!

Szenior országos bajnokság, arany, ezüst, bronz.