Négy arany, kettő ezüst, nagyszerű helyezések…

Szép, kellemes téli időben rendezte meg Koren Tamás az immáron hagyományosnak mondható mikulás futást Szigetmonostoron. Az évszakhoz képest enyhe időben várta mindenki a rajt pillanatát. A Centrál csapata 9 fővel képviseltette magát elég szép sikerrel zárva a versenyt. Nagyon bátran versenyzett kiváló tehetségünk Völgyi Balázs, aki immáron a 2. helyet szerezte meg, egyre jobb formulát mutatván magából. Következett 800-s futónk Montvai Anna, akivel a terep versenyeket felkészülésünk részeként használjuk. Anna korcsoportos és abszolút győzelemmel zárta a versenyt jó tempót futván.

A csapat sátorban folyik a megbeszélés…

Ám Anna mögött pár másodpercre futott be Cseh Krisztina atlétánk is, mégpedig szintén első helyen a korcsoportjában, abszolútban pedig a kiváló 4. helyen. Kriszti nagyot csatázott ellenfeleivel és bizony megérte a kemény futás. A kisebbeknél egy szuper eredmény született még, hiszen Lazin Márkónk kb. kettő hónapja kezdett el versenyezni, és bizony egy 4. hely, majd 3. hely után egy 2. helyet hozott össze eme versenyen. Bátran és kitartóan futott Márkó a néhol homokos löszös terepen.

Centrál cross team…

Völgyi Ádám! Ádám nagyszerű pasas, nagy küzdő, hiszen hétről hétre farag le felesleges kilóiból, mivel fejébe vette, hogy lefogy. Ezért rendszeresen edzi magát a csapatban, és jár velünk versenyekre. Nagyon bátor srác, mi több a korcsoportos 5. helyet zsebelhette be magának. Következzenek a szuperszónikus szenior futóink. Sárospataky Rékánk az 5. helyen, Csikós Zsu a 9. helyen futott be, míg Gazdag Zsuzsi, és Enzsöl Zsuzsink korcsoportjaikban egyaránt az 1. helyen értek célba. Kiváló verseny, jó felkészülési “torna,, volt és bizony a verseny nyomvonala, hangulata is rendben vala, nem is beszélve az eredményekről. A versenyről készült fotókat megtaláljátok a Centrál Atlétika facebook oldalán, vagy Gedeon Zsolt edző oldalán, és hamarosan az instán is. Gratulálok a szervezőknek és nagy dicséret illeti a Centrálos futókat. Szívből gratulálok minden kedves futómnak….hajrá CEAC!

Szigetmonostori mikulás terep sikereink.