Szépen csillogó érmek, helyezések…

Koren Tamás Futapest versenye most a csodaszép Pilisszentkereszten volt, ahová egy pici, de ütős kis csapattal utaztunk el. Kriszti, Zsuzsi, Márkó, Ádám, és Balázs érezték úgy, hogy nekik meg kell mászni-futniuk a magas hegyeket, dombokat. Futóink közül mindannyian a rövidebb távon a 4km-s etapon álltak rajthoz, mindenki a maga kis-nagy céljaival. Jó idő és népes mezőny, barátok fogadott minket aminek nagyon örültünk.

Rajt előtti izgalmak…

Az eredményeket tekintve, és a futásokat látván, maximálisan elégedett lehetek mindenki teljesítményével, ám szeretném kiemelni a kis Lazin Márkót, aki nemrégiben még nagyon félt versenyezni, mára már nagy izgalommal és céltudatosan áll a versenyek rajtvonalához, és szépen araszol felfelé a ranglistán, a mostani csodálatos futásával pedig megszerezte élete első érmét, egy eszméletlenül szép bronzérmet a 3. helyével a kisebbek korcsoportjában. Márkó bátran futott és majdan egyre több tapasztalatot fog szerezni eme versenyeken plusz rengeteg önbizalmat. Nagy bátorságról és keménytökűségről tett bizonyságot Völgyi Ádám, aki fejébe vette szeptemberben, hogy lefogy, ezért is állt be a csapat edzéseibe testvére mellé. Nos lassan 10 kiló mínusznál járunk és kőkeményen , szívósan teljesítette a szentkereszti etapot. Ádám a sok pontot érő 6. helyen futott célba, kalapom emelem előtte.

Márkó első érmes futása után…

Testvére, Völgyi Balázs formája egyre jobb és jobb, a rendszeres tréningek és versenyek megteszik hatásukat, hisz nem csak erősödik, de rutinosabbá is kezd válni. Ennek köszönhetően, és miként oda tette magát a sziklás terepen, nos Bazsink egy szuper 2. helyet csípett meg. Lássuk mit alkottak a lányok, anya és lánya team!? Enzsöl Zsuzsink a szenior korosztályban immáron magabiztos erős futóként van jelen, amit meg is koronázott 1.helyével, vagyis arany állt a házhoz. Lánya, a szépen csendben fejlődő Cseh Krisztina, akiről annyit hogy kb másfél éve még ő sem akart hallani versenyekről, nos rendre nyeri a versenyeket és áll dobogóra, itt pedig már nem csak korcsoportos első helyet zsebelhette be, de bizony a felnőtt abszolútban is 1. helyen ért célba egyre magabiztosabb erős futásával. A terep, a táj, az időjárás és a futóink csodálatosak voltak, és külön szeretnék gratulálni a szervezőnek és csapatának, Koren Tamásnak is a szuper versenyhez! Szívből gratulálok minden versenyzőmnek és….hajrá CEAC!

Kis csapat, kiváló eredményekkel Pilisszentkereszten.